Επιστρέφει η Μαντάμ Σουσού με ηθοποιό έκπληξη!

13:22 10/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ετοιμάζεται να βγει ολόγυμνη στο θέατρο και περιμένει το πράσινο φως για να ενσαρκώσει την ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά που γνωρίσαμε μέσα από την ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου.

“Αγαπημένη και η σειρά και η Άννα Παναγιωτοπούλου και όλοι οι συντελεστές της. Ξαναείδα τώρα τα επεισόδια και την αγάπησα από την αρχή…”, είπε στο TVZαπινγκ η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός δήλωσε ότι συζητάει με τον σεναριογράφο – ηθοποιό και καλό της φίλο, Βαγγέλη Νάσση, την τηλεοπτική
επιστροφή της θρυλικής σειράς. “Για την ώρα δεν έχουμε πάρει πράσινο φως από κανάλι, αλλά ελπίζουμε έχοντας κάνει την πρότασή μας και περιμένουμε. Είναι εξαιρετικά επίκαιρο το έργο του Ψαθά μιας και μιλάει για τον αιώνιο Έλληνα, που θέλει να είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι…”, υπογραμμίζει.

Παράλληλα, η Δήμητρα Ματσούκα ετοιμάζει την θεατρική παράσταση “Μια πορνογραφική σχέση” στην οποία θα εμφανιστεί ολόγυμνη. “Το γυμνό το ζητάει το έργο και γίνεται με καλλιτεχνικό και διακριτικό τρόπο – δεν έχει τίποτα τολμηρό που θα σοκάρει”, τονίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα