Με μέντιουμ συνεχίστηκε η δίκη Άντη Χατζηκωστή

18:16 3/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με τη μάρτυρα κατηγορίας Καθλίν Ζαχαρίου, μέντιουμ από τη Λευκωσία, συνεχίστηκε σήμερα η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του συγκροτήματος «Δίας» και της τηλεόρασης «Σίγμα» Αντη Χατζηκωστή.

Η Καθλίν Ζαχαρίου ανέφερε στο δικαστήριο πως γνωρίζει την 3η κατηγορούμενη Ελενα Σκορδέλη από το 2007, αφού ήταν πελάτισσα της. Οπως είπε, το διάστημα εκείνο που τη συναντούσε ως πελάτισσα, η Ελενα Σκορδέλη της προσκόμισε

φωτογραφίες του Αντη Χατζηκωστή, καθώς επίσης του πατέρα του Κωστή Χατζηκωστή, για να «καθαρίσει τα εμπόδια» και να μπορέσει η ίδια να επιστρέψει στο «Σίγμα».

Εξήγησε στο δικαστήριο πως η ίδια χρησιμοποιεί τη μέθοδο της συμπαντικής ενέργειας (ενέργεια που τη λαμβάνει από το σύμπαν), για να καθαρίσει τα εμπόδια και οι πελάτες της να μπορέσουν να προχωρήσουν στο μέλλον όπως θέλουν.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Ελενα Σκορδέλη της προσκόμισε πρώτα τη φωτογραφία του Αντη, η οποία ήταν κομμένη από περιοδικό, για να της δείξει το πρόσωπο, για το οποίο επικαλείτο ότι της μπλόκαρε την καριέρα.

Η μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι έχει την ικανότητα να διαβάζει τις φωτογραφίες και πρόσθεσε ότι είχε πει στην 3η κατηγορούμενη ότι στην πραγματικότητα αυτός που ευθυνόταν για την καριέρα της δεν ήταν το θύμα, αλλά ο πατέρας του Κωστής Χατζηκωστής.

Κληθείσα από την εκπρόσωπο της κατηγορούσας Αρχής Ελενα Κλεόπα να αναφέρει τί της ζήτησε ακριβώς η Ελενα Σκορδέλη να κάνει με τη φωτογραφία του Αντη Χατζηκωστή, η Καθλίν Ζαχαρίου είπε ότι της ζήτησε να ξεμπλοκάρει το θύμα για να έρθει πιο κοντά της και να έχουν σεξουαλικές σχέσεις.

Το μέντιουμ ανέφερε ότι αρχικά σοκαρίστηκε από αυτό που της ζήτησε η 3η κατηγορούμενη και στη συνέχεια της εξήγησε πως αυτό δεν γινόταν να το κάνει, γιατί τέτοια πράγματα γίνονται μόνο κατά βούληση.

Επίσης, το μέντιουμ ισχυρίστηκε ότι ρώτησε τη Σκορδέλη γιατί θέλει να το κάνει αυτό και η 3η κατηγορούμενη της είπε πως έτσι γίνεται στον κόσμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας είπε: «Η Ελενα μου εξήγησε ότι αυτά συμβαίνουν στον κόσμο των ΜΜΕ και το να πηδάς από κρεβάτι σε κρεβάτι είναι ο τρόπος για να σκαρφαλώσεις τη σκάλα της καριέρας».

Η κ. Ζαχαρίου συνέχισε λέγοντας ότι είχε διαπιστώσει ένα είδος «επιθετικότητας» εκ μέρους της Ελενας Σκορδέλη προς το θύμα και ήταν τότε που η ίδια αντιλήφθηκε ότι δεν θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Νωρίτερα, η μάρτυρας είχε αναφέρει πως τις φωτογραφίες της τις είχε προσκομίσει στις δύο τελευταίες συναντήσεις που είχαν. Οι φωτογραφίες απεικόνιζαν το θύμα και τον πατέρα του πλαισιωμένους από τρίτους, ενώ σημείωσε πως αυτές ήταν κομμένες από εφημερίδες και περιοδικά.

Κατά την εξέταση της από την κατηγορούσα Αρχή, η μάρτυρας αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με την Ελίτα Μιχαηλίδου το 2010. Ερωτηθείσα για ποιο λόγο ήρθε σε επαφή με τη κ. Μιχαηλίδου, το μέντιουμ απάντησε πως το έκανε λόγω αυτών που ειπώθηκαν μεταξύ της ιδίας και της 3ης κατηγορούμενης.

Όπως εξήγησε, η Ελένα Σκορδέλ

Keywords
Τυχαία Θέματα