Παντού υπάρχει ένας μύθος

Ναι, ζούμε σε μια προοδευτική εποχή,  Ωστόσο υπάρχουν 5 μύθοι που οι γυναίκες ακόμα πιστεύουν για τους άντρες.

Από τον Βασίλη Μαλέσιο

Έχεις βρεθεί ποτέ σε μια γυναικεία συζήτηση; Αν όχι, τουλάχιστον έχεις (κρυφ)ακούσει κάποια. Ε, λοιπόν θα ξέρεις ότι όσο προχώ είναι μια γυναίκα, τα κολληματάκια της τα έχει (και οι άντρες, δεν διαφωνώ, αλλά τώρα μιλάμε γα τις γυναίκες!). Έτσι μέσα σε αυτές τις συζητήσεις μπορείς να ακούσεις από πολιτική και ομορφιά, μέχρι το χθεσινό ραντεβού και τους μύθους που υπάρχουν σχετικά με το πως σκέφτονται οι άντρες. Ω, ναι, ακόμα πιστεύουν σε κάποιους απ

αυτούς τους μύθους, που όμως στην εποχή μας όμως έχουν γίνει πλέον κλισέ.

Μύθος 1: Δεν θα σε σεβαστεί αν του κάτσεις στο πρώτο ραντεβού
Του κάτσεις, δε του κάτσεις δε παίζει ρόλο. Αν προσπαθείς να πάρεις μια τέτοια απόφαση με βάση αυτό που θα πιστέψουν οι άλλοι και όχι τι θες εσύ, τότε θα καταλήξεις να δεχθείς μια μεγάλη απογοήτευση. Εκτός των άλλων από τη στιγμή που έχεις έστω σκεφτεί να κάνεις κάτι τέτοιο στο πρώτο ραντεβού, δε θα σε κάνει καλύτερο ηθικά άνθρωπο αν το αποφεύγεις συνειδητά. Ίσα-ίσα που αν είσαι και καλή σε αυτό που κάνεις θα σε ξαναπροτιμήσει. Πέρα από την πλάκα..

Μύθος 2: Μας αρέσει το κυνηγητό
Ναι, γιατί είναι ωραίο να τρέχεις πίσω από μια γυναίκα και να προσπαθείς να την κάνεις να σε γουστάρει κάνοντας χίλια δυο ρομαντικά πράγματα. Ε; Όχι! Η αλήθεια είναι ότι στις γυναίκες αρέσει να της κυνηγάμε, γιατί αυτό τις κάνει να νιώσουν ξεχωριστές και μοναδικές. Και λέγε-λέγε πίστεψαν στο τέλος ότι μας αρέσει εμάς!

Μύθος 3: Δεν υπάρχει αγνή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας χωρίς να σκεφτούν το σεξ
Πιο κλισέ πεθαίνεις, έστω κι αν έχει μια δόση αλήθειας. Και αυτό γιατί η σεξουαλική ένταση ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα είναι κάτι φυσιολογικό. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στην πορεία δεν μπορείς να κάνεις τη γυναίκα πραγματική σου φίλη και να περνάς ώρες μαζί της, χωρίς να σκέφτεσαι ποτέ θα είναι η καλύτερη στιγμή για να την κουτουπώσεις! Οι φίλες της είναι άλλο θέμα, μην τα μπερδεύουμε αυτά.

Μύθος 4: Μας αρέσει να αφήνετε κάτι στην φαντασία
Και αυτό το λέει ποιος; Ok, ναι, μερικές φορές μας αρέσει να σας βλέπουμε με ένα στενό κολλητό τζιν και να φανταζόμαστε το σώμα σας ή με ένα σορτσάκι και να σκεφτόμαστε αν φοράτε στρινγκ. Αλλά μας αρέσει ακόμα περισσότερο το να βγαίνετε από το μπάνιο γυμνές και όχι ντυμένες με μπουρνούζια σαν κάποια θεία μας! Και ναι, όταν λέμε μας αρέσει να σας φανταζόμαστε, εννοούμε με καμιά περίεργη στολή. Μην τα ισοπεδώνεται όλα.

Μύθος 5: Πτοούμαστε από μια ανεξάρτητη γυναίκα
Αρκετοί άντρες ναι, αλλά όχι όλοι. Και όσο περνάει ο καιρός αυτό το θέμα το έχουν όλο και λιγότεροι άντρες. Μην σου πω ότι οι περισσότεροι άντρες κάτω των 40 προτιμάνε τις ανεξάρτητες και δυναμικές γυναίκες. Και στην τελική (αν θέλεις να το δεις λίγο χιουμοριστικά) γιατί να πτοούμαστε από μια ανεξάρτητη γυναίκα; Μην σου πω ότι συμφέρει με αυτή την οικονομική κρίση, αφού δεν περιμένουν να

Keywords
Τυχαία Θέματα