Ρίτα Όρα: Δεν μου αρέσει να μου υποδεικνύουν τι θα φορέσω

Η τραγουδίστρια μίλησε στο Elle για την εμμονή της με τα ρούχα αλλά και τον τρόπο που το αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες της.

Έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz τόσο για τα τραγούδια της όσο και για το εκκεντρικό της ντύσιμο.

Παρόλο ότι κάποιοι πιθανώς να νομίζουν πως το περίεργο ντύσιμο της επιβάλλεται από κάποια δισκογραφική εταιρία, η αλήθεια είναι πως η Ρίτα είναι η ίδια υπεύθυνη για τις στιλιστικές της προτιμήσεις.

Στο τεύχος

του Elle που κυκλοφορεί, η Όρα αποκάλυψε πως σιχαίνεται να της υποδεικνύουν το στυλ που πρέπει να ακολουθεί και ιδιαίτερα το πώς να ντύνεται.

«Είναι σαν να σου κάνει κάποιος υποδείξεις για το τι να τραγουδήσεις», δήλωσε η τραγουδίστρια που χρησιμοποίησε μερικές από τις πιο παράξενες ιδέες για να φωτογραφηθεί στο περιοδικό.

Παρόλα αυτά απολαμβάνει την δόξα, καθότι έχουν περάσει περίπου τέσσερα χρόνια που έχει κάνει συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία του Jay-Z.

«Αν με ρωτούσε κάποιος πριν μερικά χρόνια, θα του έλεγα ότι δεν περίμενα ποτέ να δω τον εαυτό μου στη Νέα Υόρκη σε μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες», συμπληρώνει η σταρ.

Τέλος, τονίζοντας την αγάπη της για τα ρούχα, αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με την σχεδιάστρια Τζορτζίνα Τσάπμαν, την οποία έπεισε στο να φορέσει ένα από τα πολλά φορέματα της.

«Την βρήκα, συστήθηκα και της είπα ότι θέλω να φορέσω ένα από τα φορέματα της. Όταν με ρώτησε ποιο, της απάντησα πως το κόκκινο φόρεμα που έχω στην οθόνη του κινητού μου, πρέπει να υπάρχει πάνω στο σώμα μου!», ολοκλήρωσε η Ρίτα.

Δείτε τη φωτογράφηση της στο περιοδικό Elle.

Keywords
Τυχαία Θέματα