Η Δούκισσα Νομικού «απολογείται» για την εμφάνισή της στα Madwalk

Το θέμα των ημερών είναι η Δούκισσα Νομικού και η εμφάνισή της με τα cupcakes.

Το μπελά της έχει βρει το όμορφο μοντέλο από τα κακόβουλα σχόλια παρουσιαστών και δημοσιογράφων για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στην πασαρέλα.

Κατέληξε να «απολογηθεί» για την βραδιά στο «Πρωινό ΑΝΤ1».

Όπως είπε: «Είχα

πάρει μέρος στο show της Σήλιας Κριθαριώτη και πέρσι. Τότε είχα εμφανιστεί με μακρύ νυφικό κεντημένο με στρας. Όταν επισκέφθηκα φέτος την σχεδιάστρια, για να συνεννοηθούμε τι θα φορέσω, εκείνη είπε ότι αποκλείεται να κάνουμε κάτι καλύτερο από το περσινό. Οπότε έπρεπε να κάνουμε κάτι το διαφορετικό. Εγώ συμφώνησα γιατί την Σήλια την εμπιστεύομαι. Μου είχε δείξει, κάτι άλλο, εξίσου ιδιαίτερο, αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Όταν όμως το ξανασκέφτηκε, επειδή όλο το concept είχε σχέση με ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια και παγωτά αποφάσισε να κάνει αυτό. Μου είπε λοιπόν: Έχω μια καταπληκτική ιδέα. Αφού θα ανοίξεις εσύ το show και κατά κάποιο τρόπο θα αποτελείς την μούσα της βραδιάς, να βγεις με 2 cupcakes και φούστα τύπου μαλλί της γριάς».

Ευτυχώς για την Δούκισσα δεν υπήρξε κάποιο «ατύχημα», διότι τα cupcakes δεν στηρίζονταν σε στηθόδεσμο αλλά βρίσκονταν κυριολεκτικά στον «αέρα»!

Βέβαια η ιδέα δεν υπήρξε και τόσο πρωτότυπη. Η Katy Perry είχε την ανάλογη εμφάνιση στο video clip της, California Girls.

Εμείς όμως πώς να το κάνουμε, προτιμούμε την Δούκισσα!!

Keywords
Αναζητήσεις
δουκισσα νομικου νυφικο madwalk
Τυχαία Θέματα