146. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (20:00)

14:01 6/12/2012 - Πηγή: TNSite

* Σε σύνολο 24 αγώνων εναντίον ιταλικών ομάδων, η Λίβερπουλ μετρά 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 11 ήττες.

* Η Λίβερπουλ έχει αγωνιστεί κόντρα σε ιταλικές ομάδες σε πέντε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων (2 τελικοί κόντρα σε Ρόμα, 2 κόντρα σε Μίλαν, 1 κόντρα σε Γιουβέντους)! Έχει κερδίσει τους 2 από αυτούς και έχει χάσει τους 3.

Γήπεδο: «Friuli»
Διαιτητής: Duarte Gomes (Πορτογαλία)
Προϊστορία: -

Η βαθμολογία (5 αγώνες): Ανζί 10 – Λίβερπουλ 7 – Γιουνγκ Μπόις 7 – Ουντινέζε 4.

Στο πρώτο ματς: Λίβερπουλ –

Ουντινέζε 2-3 (23’ Σέλβι, 75’ Σουάρες / 46’ Ντι Νατάλε, 70’ αυτ. Κόατες, 72’ Πασκουάλε).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι του «Φριούλι», καθώς η γηπεδούχος Ουντινέζε έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, οι «ζέβρες» θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν με θετικό τρόπο της φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, έχοντας στις τάξεις τους το «πυρηνικό όπλο» που ακούει στο όνομα Αντόνιο Ντι Νατάλε. Στον αντίποδα, μαστίζονται στο σημερινό παιχνίδι από πλήθος τραυματισμών. Η νίκη της Κυριακής επί της Κάλιαρι ήταν η πρώτη στην τελευταία οκτάδα αγώνων τους για πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ, καθώς προηγήθηκαν 3 ήττες και 4 ισοπαλίες. Η Ουντινέζε ισοβαθμεί στην 9η θέση του Καμπιονάτο με την Κατάνια, μετά τις 15 πρώτες αγωνιστικές.

Προηγούμενο ματς: Την Κυριακή η Ουντινέζε φιλοδώρησε με «τεσσάρα» (4-1 το τελικό σκορ) την Κάλιαρι, για το Καμπιονάτο. Προηγήθηκε αρχικά με 4-0 (33’ Περέιρα, 39’ Ανγκέλα, 48’ Ντανίλο, 66’ Πασκουάλε) και δέχθηκε το γκολ της παρηγοριάς στο 80ο λεπτό.

Στατιστικό: Οι «ζέβρες» προέρχονται από 4/6 G/G και Over 3,5 (το ένα για Γιουρόπα Λιγκ).

Απουσίες (6): Τιμωρημένος ο μέσος Γουίλιανς. Τραυματίες οι αμυντικοί Μπενάτια, Ντομίτσι, οι μέσοι Πίντσι και Μπάστα, αλλά και ο επιθετικός Μουριέλ.

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-2: Μπρκιτς – Κόντα, Ντανίλο, Χορτό – Αρμέρο, Λατσάρι, Μπαντού, Περέιρα, Φαραόνι – Ντι Νατάλε, Φαμπρίνι.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Η Λίβερπουλ, στον αντίποδα, «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι. Μπορεί οι «κόκκινοι» να πλεονεκτούν στην ισοβαθμία με τη Γιουνγκ Μπόις (νίκη στην Ελβετία, ισοπαλία στο «Άνφιλντ»), όμως το στοιχείο αυτό δεν τους επιτρέπει να εφησυχάζουν. Βέβαια, αν η ελβετική ομάδα χάσει στην έδρα της από την Ανζί, τότε η Λίβερπουλ περνάει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Παράλληλα, προκρίνεται αν φέρει ίδιο αποτέλεσμα με τη Γιουνγκ Μπόις στη σημερινή τελευταία αγωνιστική. Σε κάθε περίπτωση, με νίκη αδιαφορεί για το ματς της Ελβετίας.

Ο Ρότζερς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Λουίς Σουάρες, με τους «κόκκινους» να μετρούν 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων τους (ο ένας για Γιουρόπα Λιγκ) και να βρίσκονται στην 11η θέση της Πρέμιερσιπ (15 αγ.), ισόβαθμοι με πλεονέκτημα με τη Νόριτς.

Προηγούμενο ματς: Το γκολ του Ντανιέλ Άγκερ στο 43ο λεπτό έδωσε το Σάββατο τη νίκη στη Λίβερπουλ επί της Σαουθάμπτον, για την Πρέμιερ Λιγκ (1-0 το τελικό σκορ).

Στατιστικό: Στα 3 από τα 5

Keywords
Τυχαία Θέματα