Trick or treat? – Από τον «Δάσκαλο για κλάματα» ως τη «νεκρή νύφη του Tim Burton», αυτές είναι οι πιο iconic μεταμφιέσεις όλων των εποχών από celebrities του Hollywood

16:06 29/10/2022 - Πηγή: iPop

Το Halloween γιορτάζεται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ και οι εξεζητημένες και τρομακτικές ενδυμασίες έχουν την τιμητική τους! Μπορεί στην Ελλάδα να μην τιμούμε ιδιαίτερα τη γιορτή αυτή, όμως στο εξωτερικό γίνεται χαμός με όλο τον κόσμο να ντύνεται φορώντας τις πιο ευφάνταστες στολές. Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε κάποιο Halloween

πάρτυ αυτές τις μέρες και ψάχνεις λίγη έμπνευση, ρίξε μια ματιά στις επιλογές μας για τις καλύτερες αποκριάτικες στολές που φόρεσαν οι διάσημοι ανά τα χρόνια.

H ανατριχιαστική γιορτή του Halloween έχει και ανατριχιαστικές παραδόσεις! Εσύ πόσες από αυτές γνωρίζεις;

Τι να ντυθώ για το Halloween: Iconic στολές διασήμων για να πάρεις έμπνευσηJoe Jonas και Sophie Turner ως ζεύγος Addams

Πολλά ζευγάρια έχουν ντυθεί Gomez και Morticia Addams, αλλά λίγα έχουν φτάσει τόσο κοντά στην ομοιότητα του διάσημου ζεύγους, όσο η μεταμφίεση του Joe Jonas και της Sophie Turner το 2018.

View this post on Instagram

A post shared by S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Jessica Biel ως Justin Timberlake

Η Jessica Biel κατάφερε να κοροϊδέψει με τον καλύτερο τρόπο τον σύζυγό της, Justin Timberlake καθώς ντύθηκε ως τραγουδιστής από τις μέρες του στο συγκρότημα NSYNC. Αλλά η πιο ιδιαίτερη στολή ανήκει δικαιωματικά στον Justin, ο οποίος ντύθηκε το μικρόφωνο.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Hailey Bieber ως Britney Spears

Για το Halloween του 2021, η Hailey Bieber αποφάσισε να μας θυμίσει μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της Britney Spears, από το μουσικό βίντεο “Baby One More Time”, μέχρι το αξέχαστο εξώφυλλο των Rolling Stones του 1999.

Οι μεταμφιέσεις των celebs για το Halloween θα σε κάνουν να γελάσεις ή να τρομάξεις! | Photos

View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

The Weeknd ως Δάσκαλος για κλάματα

Ο τίτλος της πιο πιστής αντιγραφής κινηματογραφικού χαρακτήρα ανήκει δικαιωματικά στον The Weeknd, ο οποίος άφησε άφωνους τους πάντες όταν για το Halloween του 2020 εμφανίστηκε ντυμένος ως Sherman Klump από την θρυλική ταινία Δάσκαλος για κλάματα. Όχι μόνο γιατί ο ίδιος ήταν αγνώριστος, αλλά γιατί η ομοιότητα με τον εμβληματικό χαρακτήρα του Eddie Murphy ήταν απίστευτη.

View this post on Instagram

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Kendall Jenner ως Pamela Anderson στο Barb Wire

Η Kendall Jenner ενσάρκωσε τον χαρακτήρα της Pamela Anderson από την cult-κλασική ταινία Barb Wire του 1996 για το Halloween 2020. Το πασίγνωστο μοντέλο μοιράστηκε φωτογραφίες από φωτογράφησή της, στις οποίες φαίνονται τα ξανθά μαλλιά της Barb, το δερμάτινο κορμάκι της και οι μαύρες μπότες μέχρι τον μηρό ενώ η ίδια κάθεται χαλαρή σε μια μοτοσικλέτα.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Halsey ως η νεκρή νύφη του Tim Burton

Η Halsey μετατράπηκε στον ομώνυμο χαρακτήρα από το Corpse Bride του Tim Burton για το Halloween 2020 και της πήγαινε τέλεια το μπλε δέρμα της Emily με τη βοήθεια φυσικά αρκετών ωρών μακιγιάζ. Ολοκλήρωσε το look της μάλιστα με μία περούκα από μπλε μαλλιά, μοβ χείλη και τα ανατριχιαστικά μεγάλα μάτια του χαρακτήρα.

Happy Halloween! Τι είναι και ποιοι το γιορτάζουν;

View this post on Instagram

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Gigi Hadid ως The Mask

Ο γνωστός make up artist, Patrick Ta, έκανε μια υπέροχη δουλειά αναδημιουργώντας τον διάσημο χαρακτήρα του Jim Carrey στο πρόσωπο της Gigi Hadid. Αυτή είναι εύκολα μια από τις πιο δημοφιλείς αποκριάτικες στολές και η Hadid πέτυχε την ομοιότητα στο 100%.

View this post on Instagram

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Ashley Graham ως Jessica Rabbit

Η Jessica Rabbit είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αποκριάτικες στολές όλων των εποχών και η Ashley Graham μας έδωσε μια από τις καλύτερες εκδοχές της. Το super model, που την περίοδο εκείνη ήταν έγκυος, εκμυστηρεύτηκε ότι χρησιμοποίησε βρεφική πούδρα για να στριμώξει το φόρεμα από λατέξ που φορούσε και να μεταμορφωθεί στον θρυλικό χαρακτήρα.

View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Trick or treat? – Από τον «Δάσκαλο για κλάματα» ως τη «νεκρή νύφη του Tim Burton», αυτές είναι οι πιο iconic μεταμφιέσεις όλων των εποχών από celebrities του Hollywood εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα