Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες; Μια συνταγή για California Rolls έρχεται για να σε καταπλήξει!

15:36 30/9/2021 - Πηγή: iPop

Αγαπάς το σούσι; Σήμερα έχουμε την κατάλληλη συνταγή για σένα που με μόνο μια μπουκιά της θα ταξιδέψεις έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Μια συνταγή για σούσι που θα λατρέψεις από το πρώτο λεπτό. Τα california rolls είναι το ιδανικό πιάτο για να εξασκήσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες και να μπεις στον κόσμο του σούσι. Δοκίμασέ την και είμαι σίγουρη πως δε θα απογοητευτείς!

Είναι ντροπή να τρως σούσι και να μην ξέρεις αυτά

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τη συνταγή για σούσι:2 φλιτζάνια ρύζι σούσι, μαγειρεμένο60
ml καρυκευμένο ξύδι ρυζιού 4 μισά φύλλα σούσι nori1 κουταλάκι σουσάμι, προαιρετικά8 τεμάχια σουρίμι1 μικρό αγγούρι, κομμένο 1 αβοκάντο, κομμένο σε λεπτές φέτες

Σούσι από βάφλες ή κρέπες!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Αλατοπιπέρωσε το ρύζι και ρίξε το ξύδι ρυζιού και ανακάτεψε καλά.Σε ένα ψαθάκι μπαμπού, τοποθέτησε ένα φύλλο nori με την τραχιά πλευρά στραμμένη προς τα πάνω.Βρέξε τα χέρια σου και πιάσε μια χούφτα ρύζι και τοποθέτησε το στο φύλλο nori. Άπλωσε το ρύζι ομοιόμορφα σε όλο το nori. Πασπάλισε το ρύζι με μια πρέζα σουσάμι και αναποδογύρισε το φύλλο έτσι ώστε να κοιτάζει προς τα πάνω.Τοποθέτησε το καβούρι κι έπειτα μια σειρά από αβοκάντο και μια σειρά αγγουριού.Πιάνοντας τόσο το nori όσο και το ψαθάκι μπαμπού, κύλησε το ψαθάκι μπαμπού πάνω από τη γέμιση έτσι ώστε ο επιπλέον χώρος στο κάτω μέρος να αγγίξει την άλλη πλευρά, σφίγγοντας προς τα κάτω για να δημιουργήσεις ένα ωραίο σφιχτό ρολό. Πίεσε προς τα κάτω στην πορεία για να κρατήσει το ρολό το σχήμα του.Μετάφερε το ρολό σε μια επιφάνεια κοπής και κόψε το ρολό σε έξι ίσες μερίδες.Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες; Μια συνταγή για California Rolls έρχεται για να σε καταπλήξει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα