Ο Ezra Miller σπάει την σιωπή του – Όλα όσα αποκάλυψε για την επιθετική του συμπεριφορά και τις παρενοχλήσεις γυναικών

16:01 16/8/2022 - Πηγή: iPop

Ο ηθοποιός Ezra Miller έσπασε τη σιωπή του εν μέσω μιας αυξανόμενης «λίστας» νομικών ζητημάτων και καταγγελιών για προβληματική συμπεριφορά, λέγοντας ότι αναζητά θεραπεία για «τα σύνθετα ζητήματα ψυχικής υγείας» που αντιμετωπίζει.

Σε δήλωση που παραχώρησε εκπρόσωπος του ηθοποιού στο Variety, ο 29χρονος non binary ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσε.

«Έχοντας περάσει πρόσφατα μια περίοδο έντονης κρίσης, καταλαβαίνω τώρα ότι υποφέρω από πολύπλοκα προβλήματα ψυχικής υγείας και έχω ξεκινήσει θεραπεία»,

δήλωσε ο Miller.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους όσους έχω αναστατώσει και στεναχωρήσει με την προηγούμενη, προβληματική συμπεριφορά μου. Έχω δεσμευτεί να κάνω την απαραίτητη δουλειά για να επιστρέψω σε ένα υγιές, ασφαλές και παραγωγικό στάδιο στη ζωή μου».

O Ezra Miller κατηγορείται ξανά για παρενόχληση γυναίκας στη Γερμανία, ενώ τα θύματά του στην Ισλανδία σπάνε τη σιωπή τους

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Not Ezra Miller (@ezra.miler)

Ο ρόλος του Miller ως The Flash στο σύμπαν των υπερηρώων της DC Comics, συμπεριλαμβανομένου ενός επερχόμενου πρωταγωνιστικού ρόλου στην πρώτη αυτόνομη ταινία του χαρακτήρα, έχει επισκιαστεί από ισχυρισμούς σχετικά με τη συμπεριφορά του εκτός οθόνης τα τελευταία δύο χρόνια.

Πιο πρόσφατα, ο Miller κατηγορήθηκε για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος στο Βερμόντ την περασμένη εβδομάδα, αφού η πολιτειακή αστυνομία ερεύνησε ένα περιστατικό στο οποίο φέρεται να κλάπηκαν πολλά μπουκάλια αλκοόλ από ένα σπίτι στο Στάμφορντ τον Μάιο.

Ezra Miller – Κατηγορίες: Όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Miller πρόκειται να δώσει το παρόν στο ανώτερο δικαστήριο του Βερμόντ στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο ηθοποιός συνελήφθη, επίσης, δύο φορές νωρίτερα φέτος στη Χαβάη, πρώτα για επιθετική συμπεριφορά και παρενόχληση σε καραόκε μπαρ τον Μάρτιο και μετά για επίθεση δεύτερου βαθμού λιγότερο από ένα μήνα αργότερα. Στην πρώτη περίπτωση, ο Miller δεν αμφισβήτησε ούτε μια κατηγορία και πλήρωσε πρόστιμο 500$, ενώ η κατηγορία για παρενόχληση απορρίφθηκε. Στη δεύτερη, ο Miller αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κατηγορίες.

Οι γονείς της 18χρονης Tokata Iron Eyes, μιας ιθαγενούς ακτιβίστριας της Αμερικής, νωρίτερα αυτό το έτος κατέθεσαν περιοριστικά μέτρα κατά του Miller, κατηγορώντας τον ηθοποιό στο δικαστήριο ότι κυριαρχούσε στο παιδί τους μέσω «βίας, εκφοβισμού και φόβου». Η Tokata Iron Eyes αποκάλυψε πρόσφατα στο Insider ότι αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν ψευδείς.

Ποινική δίωξη στον Kevin Spacey για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 3 ανδρών

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Not Ezra Miller (@ezra.miler)

Οι κατηγορίες γύρω από τον Miller έχουν απασχολήσει την Warner Bros Discovery, το στούντιο πίσω από τα δύο τεράστια franchise στα οποία πρωταγωνιστεί ο Miller: τις ταινίες της DC Comics και τη σειρά spinoff του Harry Potter. Η δημόσια κριτική στο στούντιο τους προβλημάτισε αρκετά νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν ανακοίνωσε ότι καταργεί την σχεδόν ολοκληρωμένη ταινία Batgirl, αλλά όχι το The Flash.

Μια πηγή κοντά στο στούντιο αποκάλυψε στο Variety ότι η Warner Bros υποστήριξε την απόφαση του Miller να αναζητήσει βοήθεια.

Το The Flash πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου 2023 και θα πρωταγωνιστήσουν και οι Ben Affleck και Michael Keaton, οι οποίοι υποδύονται τον Batman.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Ezra Miller σπάει την σιωπή του – Όλα όσα αποκάλυψε για την επιθετική του συμπεριφορά και τις παρενοχλήσεις γυναικών εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα