Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/11/2020)

09:01 4/11/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/11/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/11/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/11/2020), σήμερα η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται

στους Διδύμους μέχρι και τις 16:45 το μεσημέρι και στη συνέχεια θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Καρκίνο …Καλύτερα θα ήταν να αποφύγετε κάποιες συμφωνίες επαγγελματικές σήμερα αφού μπορεί να μην έχουν και τα πιο θετικά αποτελέσματα..

Ταύρος

Η Σελήνη μέχρι και το μεσημέρι στις 16:45 θα βρίσκεται στο 2ο σας οίκο και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με οικονομικά ή κάποιες συζητήσεις μέσα στην καθημερινότητα αλλά μην κάνετε τελικές κινήσεις αφού με τον Ερμή σε στάση δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν αποτελεσματικότητα.. Μετά το μεσημέρι καλύτερα θα ήταν να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις …

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας οπότε θα έχετε κάποια ενεργοποίηση για να λύσετε κάποια θέματα οικονομικών συνεργασιών αλλά καλύτερα θα ήταν να μην πάρετε τις τελικές αποφάσεις σήμερα…Από το μεσημέρι μέχρι και τα μεσάνυχτα μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα αυτά τα θέματα που σας απασχολούν και να πάρετε αποφάσεις από αύριο και μετά…

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη στον 12ο σας οίκο θα συνεχίσει να σας δίνει τη διάθεση να απομονωθείτε και θα είναι ότι καλύτερο να μείνετε με τον αυτό σας και να σκεφτείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε με θέματα συνεργασίας αλλά και επαγγελματικά που καθυστέρησαν αρκετά η ακυρώθηκαν.. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε μετά το μεσημέρι και κάνετε τις κινήσεις σας από αύριο..

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους θα βρίσκεται στον 11ο σας οίκο και μέχρι τις 16/45 ίσως να έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε και να κάνετε συζητήσεις για κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες.. Αποφύγετε να πείτε το τελικό ο.κ. και μετά το μεσημέρι φροντίστε να μην κάνετε άλλες κινήσεις και να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που έχετε..

Παρθένος

Η Σελήνη στον 10 σας οίκο και στους Διδύμους και σήμερα θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα αλλά μάλλον μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή ακυρώσεις.. Μην πάρετε αποφάσεις και κάνετε υπομονή για να δείτε την εξέλιξη των πραγμάτων..

Ζυγός

Η Σελήνη στον 9ο σας οίκο και στους Διδύμους μπορεί να φέρει κάποιες συζητήσεις στο προσκήνιο ή κάποια νομικά θέματα που σας απασχολούν αλλά καλύτερα θα ήταν να μην αποφασίσετε σήμερα και μετά το μεσημέρι να μην μείνετε ήρεμοι και να διαβάσετε ένα βιβλίο…

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/11/2020), η Σελήνη στους Διδύμους θα σας κάνει να απασχοληθείτε σήμερα με οικονομικά και οφειλές προς τρίτους, ίσως όμως σήμερα θα συνεχίσετε να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή κωλύματα σε κάποιες διαδικασίες… Καλύτερα θα ήταν να αφήσετε τη σημερινή ημέρα και μετά το μεσημέρι με το κενό πορείας της Σελήνης να ηρεμήσετε και να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας…

Τοξότης

Η Σελήνη στον Τοξότη μέχρι και τις 16:45 σήμερα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με συνεργασίες και θέματα οικονομικά αλλά μπορεί να υπάρξει κόλλημα σε κάποιες προϋποθέσεις για να προχωρήσουν συμφωνίες με τα οικονομικά… Αφήστε το για άλλη μέρα και μετά το μεσημέρι μην κάνετε καμία κίνηση..

Αιγόκερως

Σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 6ο σας οίκο θα υπάρξουν θέματα νομικά που θα πρέπει να λυθούν μέσα στο χώρο εργασίας αλλά θα υπάρξει κάποια στασιμότητα αλλά και κάποια δυσκολία από μέρους σας.. Μετά το μεσημέρι παρόλο που θα βρεθούν λύσεις μην κάνετε κινήσεις σημαντικές με το κενό πορείας και προσπαθήστε να κάνετε ένα προγραμματισμό για την επόμενη μέρα..

Υδροχόος

Παρόλο που η Σελήνη στους Διδύμους και στον 5ο σας οίκο θα σας ευνοεί  και θα θελήσετε να επικοινωνήσετε για σχέδια που κάνετε και τη δημιουργικότητά σας μπορεί να έχετε μεγάλο άγχος σήμερα και η στάση του Ερμή να μην σας δώσει το πιο θετικό αποτέλεσμα… Μετά το μεσημέρι παρόλο που θα γίνει η ευθυδρόμιση με το κενό πορείας καλύτερα να μην κάνετε κινήσεις αλλά να κάνετε τα τελικά σχέδιά σας..

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στους Διδύμους και στον 4ο σας οίκο θα έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με την οικογένειά σας αλλά μπορεί να υπάρξουν διάφορα εμπόδια στο να συναντηθείτε.. Μην κάνετε σημαντικές συζητήσεις σήμερα αφού μπορεί να υπάρξει περίπτωση να υποθούν και λόγια που δεν θα είναι εύστοχα..

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/11/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα