Samsung Galaxy S III, Ξεπέρασε σε πωλήσεις το iPhone 4S στο Q3

Goodbyte

Μπορεί το iPhone 4S να συνεχίζει να πουλάει με σταθερούς ρυθμούς, όμως στο οικονομικό τρίτο τρίμηνο άλλος ήταν ο νικητής. Το Samsung Galaxy S III κατάφερε κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά τα τελευταία χρόνια, ξεπερνώντας το iPhone 4S σε πωλήσεις κατά 1%.

Το brand name που κατάφερε

να δημιουργήσει η Samsung με το Galaxy S II αρχικά και με το Galaxy S III και το καλό marketing στη συνέχεια, αρχίζει πλέον να αποφέρει πολλούς καρπούς.

Μπορεί οι υποψήφιοι αγοραστές iPhone, να “κρατήθηκαν” στο Q3 λόγω της τότε επερχόμενης κυκλοφορίας του νέου iPhone 5, αλλά σε κάθε περίπτωση, η νίκη της Samsung είναι μεγάλη, όπως και τα νούμερα της σχετικά με το προηγούμενο τρίμηνο.

Το Samsung Galaxy S III κατάφερε να πουλήσει σε ποσοστό 10.7% της συνολικής αγοράς, με το iPhone 4S να φτάνει στο 9.7%. Έχει αξία να αναφέρουμε ότι τα ποσοστά μεταφράζονται σε 18 εκατομμύρια Galaxy S III και 16.2 iPhone 4S, νούμερα αυξημένα κατά 13 εκατομμύρια για τη Samsung και μειωμένα κατά 3 εκατομμύρια για την Apple.

Η κυκλοφορία του iPhone 5 είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά ακόμα και έτσι, στα κεντρική της Samsung πρέπει να άνοιξαν σαμπάνιες με τα αποτελέσματα τους!

Το παρόν άρθρο Samsung Galaxy S III, Ξεπέρασε σε πωλήσεις το iPhone 4S στο Q3 αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα