iPhone 5, iPhone 5, iPhone 5, iPhone 5, iPhone 5, iPhone 5, Apple.

Goodbyte

Το αγαπάω. Το λατρεύω. Είναι το καλύτερο κινητό του κόσμου. Είναι το καλύτερο που φτιάχτηκε ποτέ. Είναι τέλειο. Έχει και μεγάλη οθόνη με ανάλυση Retina. Wow! Θα το αγοράσω σίγουρα. Το 64άρι, το καλό. Έχει και iMessage για να μην σου τελειώνει η κάρτα ποτέ! Και είδες πόσο ελαφρύ και λεπτό είναι; Ποιο Android και Windows Phone; Τρέχω…

Καλά τι τους έκανε πάλι η Apple; Κυκλοφόρησε το νέο iPhone 5!

Είναι το καλύτερο κινητό του κόσμου. Είδες την παρουσίαση; Καλά έχω γίνει χάκερ! Την είδα σε live streaming σε ένα πολύ underground site. -Άντε; Ναι, αλήθεια. Να δεις τι λέγανε… Η Apple είναι πολύ καλύτερη από όλους τους άλλους. Μην πιστεύεις αυτά που λένε στα blogs για το Android. Στην παρουσίαση είπαν την αλήθεια και τα ξεκαθάρισα στο μυαλό μου.

Το iPhone 5 είναι πιο λεπτό από όλα, πιο ελαφρύ και έχει iOS 6! Το καλύτερο λειτουργικό. Χωρίς widget και βλακείες να σε μπερδεύουν. Θέλεις να πάρεις τηλέφωνο; Πατάς το πράσινο. Θες email, την εφαρμογή. Το έχουν κάνει τέλειο. Και έχει Siri που της μιλάς και σε καταλαβαίνει. Οι άλλοι τι έχουν; Έβαλαν και Apple Maps με 3D και τέλειο navigation!

Καλά, να μην μιλήσω για την οθόνη… Το απόλυτο μέγεθος. Φτάνει το δάκτυλο σου άνετα από τη μία πλευρά στην άλλη. Όχι σαν τις παντόφλες τα Android. Και έχει και λόγο οθόνης 16:9 για να βλέπεις τέλεια ταινίες! Ανάλυσης Retina εννοείται. Οι άλλοι έχουν κάτι περίεργα HD για να σε μπερδεύουν. Πολύ χειρότερες. Δεν είναι Retina.

Δεν συζητάμε για το App Store. Η Apple έχει διαλέξει μόνο τις καλύτερες εφαρμογές. Όχι σαν το Android. Και φτηνές. Τώρα τις ακρίβυναν λίγο, αλλά για να τις κάνουν καλύτερες. Οι δωρεάν όλες είναι χάλια. Λογικό δεν είναι; Πάντως μπράβο στην Apple… Δίνει 60% στους developers! Τους έχει δώσει δισεκατομμύρια τόσα χρόνια.

Διάβασα και τα πρώτα reviews. Όλα λένε ότι είναι το καλύτερο. Παρ’ ότι είναι όλοι Android fans και τα παίρνουν από τη Google και τη Microsoft, λένε την αλήθεια για το iPhone. Περίεργο. Φαντάσου πόσο καλό είναι! Και η κάμερα του λένε ότι είναι καλύτερη από του Lumia 920. PureView. Σιγά! Όταν η Apple έφτιαχνε κάμερες, στη Nokia δεν ήξεραν τι θα πει φακός (Carl Zeiss;). Φαντάσου ότι έκαναν το Lumia τόσο χοντρό και πάλι είναι χειρότερο. Αλήθεια!

Το be continued…

Υ.Γ: Το παραπάνω κείμενο εκφράζει αποκλειστικά τον υπογράφοντα. Δεν αποτελεί αιχμή για την Apple, αλλά για ολόκληρο το οικοδόμημα που έχει χτιστεί γύρω της, από κάποιους που εκμεταλλεύονται τη φήμη της και κερδίζουν χρήματα. Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούμε ότι το iPhone 5 είναι κακό κινητό, ίσα ίσα, απλά λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει. Με εκφράσεις του τύπου “Είναι το καλύτερο κινητό” και χωρίς επεξήγηση, έχουμε καταντήσει να απολογούμαστε όταν γράφουμε την αλήθεια, απέναντι στην Apple.

Το παρόν άρθρο iPhone 5, iPhone 5, iPhone 5, iPhone 5, iPhone 5, iPhone 5, Apple. αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα