Μάιλι Σάιρους: Το κοριτσάκι της Disney που άνθισε σαν… Flower

11:22 30/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η, γεννημένη στις 23 Νοεμβρίου 1992, αμερικανίδα καλλιτέχνιδα από μικρή βρέθηκε εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας, αφού έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως Miley Stewart/Hannah Montana στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της Disney Channel, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2006.

Στην καλλιτεχνική της διαδρομή έχει κυκλοφορήσει αρκετά άλμπουμ, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Το πρώτο της άλμπουμ, “Meet Miley Cyrus”, κυκλοφόρησε το 2007 και περιλάμβανε τραγούδια από τη σειρά “Hannah Montana”, ενώ το 2008, κυκλοφόρησε

το άλμπουμ “Breakout”, το οποίο ήταν το πρώτο της άλμπουμ εκτός της σειράς “Hannah Montana”. Κομβικό σημείο για την καριέρα της ήταν το 2010, όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Can’t Be Tamed”, το οποίο σηματοδότησε μία πιο ενήλικη προσέγγιση στη μουσική της.

Εκτός από τη μουσική της καριέρα, έχει αναπτύξει και σπουδαία επιχειρηματική δραστηριότητα. Το 2009, δημιούργησε τη δική της εταιρεία ρούχων, η “Miley Cyrus and Max Azria”, σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Max Azria. Το 2014, η Μάιλι συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Jeremy Scott για τη δημιουργία μιας σειράς ρούχων για το επετειακό show των MTV Video Music Awards.

Η Μάιλι έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια σε φιλανθρωπικά έργα και κοινωνικές προσπάθειες. Το 2014, έκανε μία δωρεά 500.000 δολαρίων στο Λος Άντζελες LGBT Center. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διάφορες καμπάνιες ευαισθητοποίησης και προώθησης διαφόρων κοινωνικών θεμάτων, όπως η εκπαίδευση, η υγεία και η ανθρωπιά.

Κορυφαία στιγμή στην καριέρα της θεωρείται η κυκλοφορία του τραγουδιού Flowers, το οποίο αποτελεί έναν ύμνος στην ενδυνάμωση και κατακτά την μία κορυφή μετά την άλλη. Ανάμεσά τους, κι εκείνη του Billboard chart στην οποία βρέθηκε για πρώτη φορά κάποιο τραγούδι τους. Για πολλούς πρόκειται ως ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα του διαζυγίου της με τον ηθοποιού Liam Hemsworth. Ήταν παντρεμένοι μόλις ένα χρόνο, αλλά ήταν μαζί για μια δεκαετία.

Συνολικά, η Μάιλι Σάιρους είναι μία καλλιτεχνική και επιχειρηματική προσωπικότητα με πολλά ταλέντα και πολλές δυνατότητες, η οποία έχει αφήσει το στίγμα της στον κόσμο της ψυχαγωγίας και της μουσικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα