Δημητρίου… ξανά

Αρνητική ήταν η εισήγηση του υπεύθυνου αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργου Δημητρίου για την άδεια του Παναθηναϊκού. Παρόμοια στάση είχε κρατήσει και πέρυσι. Χωρίς δημοσιογράφους η εκδίκαση. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου εισηγήθηκε αρνητικά για την άδεια του Παναθηναϊκού, ακόμα και τώρα, στην έφεση.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, ο κ. Δημητρίου ήταν προκλητικός με τη συμπεριφορά του και προσέβαλε αρκετές φορές τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η εισήγησή του ήταν αρνητική, παρά το γεγονός πως ο φάκελος του Παναθηναϊκού γέμισε με συμπληρωματικά έγγραφα. Ωστόσο, το γεγονός πως ο ίδιος δεν ψηφίζει στη διαδικασία κάνει τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να αισιοδοξούν πως θα υπάρξει θετική κατάληξη στην υπόθεση «αδειοδότηση».

Πρέπει να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων έχει παρόμοια στάση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πέρυσι, παρά το γεγονός πως το Τριφύλλι αδειοδοτήθηκε, είχε προηγηθεί και τότε αρνητική εισήγηση του κ. Δημητρίου.

Κατά τ’ άλλα εξαιρετικά αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η ΕΠΟ αποφάσισε να διεξαχθεί η εκδίκαση της έφεσης χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στο κτήριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα