Λέφτα... με το τσουβάλι!

Με τον Φεϊζάλ στο τιμόνι ο Παναθηναϊκός σε λίγα χρόνια θα γίνει Μπαρτσελόνα!
Η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για τις 13:00. Τελικά ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση μήπως μαζευτεί περισσότερος κόσμος... Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 13:20
«Δεν θα δοθούν χρήματα αν δεν δεχτούν την πρόταση», τονίζει ο δικηγόρος του πρίγκιπα Φεϊζάλ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σαουδάραβας κροίσος.

«Τα χρήματα βρίσκονται σε σοβαρή τράπεζα», υποστήριξε ο πρίγκιπας, και «θα έρθουν σε ελληνική μόνο
αν αποδεχτούν οι μέτοχοι την πρόταση». Μεταγραφές, γήπεδο, εντοπισμένοι στόχοι για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όλα τα περιλαμβάνει το repeat του περυσινού παραμυθιού.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Φεϊζάλ:

«Είναι η δεύτερη φορά που είμαι στην Αθήνα. Θέλαμε να δηλώσουμε τη χαρά μας που είμαστε μαζί σας και πάλι. Η επίσκεψή μας αφορά τον Παναθηναϊκό και μόνο, για τον οποίο καταθέσαμε προσφορά τουλάχιστον για το 67% των μετοχών. Θα θέλαμε να κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση των πεπραγμένων στο θέμα που μας αφορά.

Πολλά δεν έχουν ξεκαθαρίστει και δεν έχουν δημοσιευτεί γι' αυτό είμαστε εδώ. Θέλω να σας δείξω την αλήθεια. Τον Μάιο του 2012 είχαμε δηλώσει την ετοιμότητά μας για την αγορά για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και καταθέσαμε πλήρη πρόταση στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και υπήρξε έγκριση ομόρφωνη. Αυτή η έγκριση έδινε την σανίδα σωτηρίας που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός. Με την έγκριση από την ΕΕΑ ο Παναθηναϊκός έλευνε το θέμα της αδειοδότησης και με την Σούπερ Λιγκ και με την ΟΥΕΦΑ. Στη συνέχεια, μετά την μεταβίβαση των μετοχών από τον Βαρδινογιάννη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, περιμέναμε αλλά κάναμε λάθος. Στην ΑΜΚ και όταν άνοιξε ήταν σε τέτοιος ύψος που αδιαφορήσαμε. Τώρα που βλέπουμε πως η Ελλάδα έχει ανάτπυξη και ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται θέλουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας διαφοροποιώντας λίγο με βάση τα νέα δεδομένα. Θα δοθεί ακριβές αντίγραφο με όλο το σχέδιό μας.

Η πρόταση μας έχει ως εξής: Ζητούμε μέχρι το 90% των μετοχών με ελάχιστο το 67% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητούμε την παραίτηση τουλάχιστον 12 μελών του συμβουλίου της εταιρίας. Ζητάμε τον οικονομικό έλεγχο από την 1/1/12 μέχρι σήμερα. Για όλα τα παραπάνω προσφέρουμε τραπεζική επιταγή με ποσό 28.000.000 ευρώ και είναι άμεσα διαθέσιμα για την ΠΑΕ.

Επειδή έχει προκηρυχθεί έκτακτη συνέλευση στις 20/12, εμείς θα προτείνει να γίνει η ΑΜΚ σε 28.000.000 ευρώ. Μ' αυτή την πρότασή μας ο Παναθηναϊκός απαλάσσεται από τα χρέη και μπαίνει σε εφαρμογή το νέο πλάνο. Θέλουμε να φτιάξουμε το νέο γήπεδο κι αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος. Θα προσπαθήσουμε στον ίδιο χώρο με τον Ερασιτέχνη να στεγάσουμε την διοίκηση της ΠΑΕ και να είναι εκεί όλα τα τμήματα. Αν δεν είναι εφικτό ήδη έχουμε επιλέξει κτίριο κοντά στην Λεωφόρο που θα αγοραστεί. Έχουμε προχωρημένες συζητήσεις με αραβικές εταιρίες για χορηγίες του γηπέδου και της ομάδας. Το ποσό φτάνει τα 100.000.000 ευρώ. Όσο για την αναγκαία ενίσχυση της ομάδας θα διαθέσουμε 40.000.000 ευρώ γ
Keywords
Τυχαία Θέματα