Μαγκλάρα: «Οπωσδήποτε νίκη με ΠΑΟΚ»

Η Αριστέα Μαγκλάρα μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη του Τριφυλλιού επί του Ελληνικού, για τον έκτο παίκτη της ομάδας, για τα περιθώρια βελτίωσης του Παναθηναϊκού, καθώς και για την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στον Τάφο του Ινδού...

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αριστέα Μαγκλάρα στο επίσημο σάιτ paowbc:

Για τη νίκη επί του Ελληνικού:

«Η νίκη επί του Ελληνικού ήταν
πάρα πολύ σημαντική για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, διότι ήταν μια νίκη εκτός έδρας. Αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς επειδή στον δεύτερο γύρο έχουμε και τον Αθηναϊκό και το Ελληνικό στην έδρα μας. Καταλυτικό ρόλο στη νίκη έπαιξε η άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και η συμπαράσταση του κόσμου μας που σε κάθε παιχνίδι είναι ο έκτος μας παίκτης. Ημασταν πολύ διαβασμένες και ξέραμε ακριβώς πως να αντιμετωπίσουμε το Ελληνικό. Η θέληση και η συγκέντρωση παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια και νομίζω είχαμε και τα δύο σε μεγάλο βαθμό».
Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει περιθώρια βελτίωσης:

«Η απόδοση της ομάδας μου μέχρι τώρα είναι αρκετά καλή. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με τη μέχρι τώρα πορεία μας, αφού είμαστε στην πρώτη θέση. Ομως έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να είμαστε προσγειωμένες για να έχουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος ανάλογη πορεία».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη για να έχει αντίκρυσμα η νίκη μας στο Ελληνικό. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει μόνο δύο ήττες και αυτό λέει πολλά. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά και τον πρώτο γύρο καλά, ώστε να συνεχίσουμε με πολύ καλή ψυχολογία και να κάνουμε Χριστούγεννα όλοι χαρούμενοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα