«ΔΙΩΧΝΟΥΝ» ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

Αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο να μείνει …άστεγο βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, λόγω έλλειψης ρευστού στα ταμεία του, που καθιστούν αδύνατη την έγκαιρη καταβολή των ενοικίων για τα γραφεία της Ιπποκράτους, που έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται επικίνδυνα.


Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ, με τους εργαζόμενους στο κόμμα να παραμένουν σε μεγάλο βαθμό απλήρωτοι, αλλά και τον κίνδυνο το κόμμα να βρεθεί σύντομα …άστεγο, να είναι υπαρκτός.

Αιτία,

το γεγονός ότι καθυστερεί η καταβολή των ενοικίων για τα υπερπολυτελή γραφεία του στην οδό Ιπποκράτους. Τα απλήρωτα ενοίκια έχουν αρχίσει να …συσσωρεύονται επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να γίνονται οι πρώτες συζητήσεις για «αναγκαστική μετακόμισή» του στο μέλλον, ειδικά αν το αποτέλεσμα της κάλπης είναι αρνητικό για το κόμμα και η εκλογική του δύναμη, περαιτέρω συρρικνωμένη.

Οι επιτελείς της Ιπποκράτους διαβεβαιώνουν πως δεν έχει ξεκινήσει οποιαδήποτε διαδικασία «έξωσης» από τα γραφεία του κόμματος, παραδέχονται όμως πως σε περίπτωση περαιτέρω συρρίκνωσης της εκλογικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να συντηρήσει καν ένα τόσο πολυτελές κτίριο, βιοκλιματικό, με υπερσύγχρονα γραφεία και σάουνες. Ήδη μάλιστα, έχουν αρχίσει να ακούγονται οι πρώτες φωνές, περί …επιστροφής στην Χαριλάου Τρικούπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα