ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 28 ΜΑΪΟΥ – 3 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα;

Κριός

Το πάρτι γίνεται: Στον τομέα της επικοινωνίας σου, τον 3ο ηλιακό σου οίκο. Τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή εκεί, έρχεται να συναντήσει με …ανάποδο ψαλίδι η (ανάδρομη) Αφροδίτη, θέτοντας τον τρόπο που μιλάς, ζητάς, διεκδικείς, σκέπτεσαι και γράφεις στο μικροσκόπιο. «Τσιφλίκι» του 3ου οίκου είναι και οι σχέσεις μας με αδέρφια και συγγενείς, οπότε μην εκπλαγείς αν το Σύμπαν σε παροτρύνει να επανεξετάσεις και ίσως να αναθεωρήσεις πράγματα που έχεις πει και κάνει και τους αφορούν. Με τον

Ποσειδώνα στον 12ο οίκο σου, κάτι μου λέει πως έχεις μία τελείως διαφορετική εικόνα στο μυαλό σου για το τι έχει συμβεί από αυτά που πραγματικά ισχύουν.

Το «σκονάκι» της αστρολόγου σου: Με όλο αυτό το τσίρκο Medrano να τετραγωνίζει τον Άρη από την Παρθένο, δύσκολα την αποφεύγεις τη μετωπική μαζί τους. Με την Παρθένο να κυβερνά και τον τομέα της υγείας σου, όμως, καλύτερα να τσακωθείς παρά να τα κάνεις γαργάρα  και να τα σωματοποιήσεις σε άυπνες νύχτες και φλύκταινες παντού. Ξεκινάνε και οι παραλίες, και δε λέει καθόλου.

Ταύρος

Το πάρτι γίνεται: Στον 2ο ηλιακό σας οίκο, αίθουσα Α’ προβολής, όπου και παίζεται αυτές τις ημέρες «Το Χρώμα του Χρήματος». Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή-ανάδρομης Αφροδίτης στον τομέα που μιλά για το χρήμα και τις αξίες σας, βάζει φωτιά στον προϋπολογισμό σας και σας προτρέπει να σκεφτείτε για τα θέματα αυτά λίγο διαφορετικά από ό,τι συνήθως. Τι είναι για σας πολύτιμο, μικρά μου Γκόλουμ; Σε τι δίνετε αξία; Τι είναι αδιαπραγμάτευτο; Επίσης – ποιο κομμάτι του εαυτού σας είναι προς πώληση; Μην πάει ο νους σας στο πονηρό! Εννοούμε τα ταλέντα, τα (όποια) πτυχία και περγαμηνές και τις δεξιότητές σας.

Το «σκονάκι» της αστρολόγου σου: Το τετράγωνο της ισχυρότατης αυτής συνόδου με τον Άρη στην Παρθένο (και στον τομέα που αφορά τη δημιουργία και τη δημιουργικότητα), το ουσιώδες ερώτημα είναι: Δημιουργία, ή υλική ασφάλεια; Να ξέρετε πως ευνοούνται οι αποφάσεις από καρδιάς. Με πυξίδα τη βαθύτερη επιθυμία δημιουργίας και αυτοέκφρασης, τα όποια εμπόδια μοιραία κάμπτονται.

 

Δίδυμοι

Το πάρτι γίνεται: Στο ζώδιό σου, Δίδυμε, όπου κυριολεκτικά γίνεται αυτές τις ημέρες της κακομοίρας. Η ανάδρομη Αφροδίτη παίρνει…ανάποδες στροφές, και συναντά τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στο ζώδιό σου. Όπου ξαφνικά, όλα ξεκαθαρίζουν και θυμάσαι ακριβώς τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι. Εντάξει, όχι πέρυσι…8 καλοκαίρια πριν, και συγκεκριμένα Μάιο – Ιούνιο του 2004. Η ανάδρομη έρχεται σα λυκειάρχης να τσεκάρει αν α) έπραξες σωστά τότε ως προς τα της ερωτικής σου ζωής και β) αν πήρες τα μαθήματα που έπρεπε να πάρεις. Αν η απάντησή σου είναι «ναι, τα πήρα, ευχαριστώ», εύγε, προβιβάζεσαι και ένας νέος κύκλος αυτογνωσίας ξεκινά. Αν πάλι είναι «όχι», λυπάμαι, θα σε ξαναδούμε μετεξεταστέο στην επόμενη αναδρομή.

Το «σκονάκι» της αστρολόγου σου: Με τον Άρη στον 4ο ηλιακό σου οίκο και σε σκληρή όψη με τα ανωτέρω, ασφαλώς του Κουτρούλη ο γάμος γίνετα

Keywords
Τυχαία Θέματα