ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΕΝΙ ΜΕ ΤΟ NON PAPER

Παραλίγο ρήγμα στις σχέσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Με non paper που εξέδωσε προς τα πολιτικά της στελέχη και τους δημοσιογράφους, η ΔΗΜΑΡ εξηγούσε χθες ότι για την ίδια ήταν επιτυχής η προγραμματική συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ των εκπροσώπων των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Όμως, ορισμένα sites έγραψαν ότι…

η ΔΗΜΑΡ θριαμβολόγησε και για τη σύνθεση της κυβέρνησης.

Η απάντηση σε αυτά τα δημοσιεύματα ήρθε γρήγορα, χθες βράδυ, αλλά όχι από τη ΔΗΜΑΡ. Η απάντηση ήρθε από το ΠΑΣΟΚ! Η Ιπποκράτους εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευδε τα συγκεκριμένα sites και έκανε λόγο για «ανυπόστατες γελοιότητες». «Η σύνθεση της κυβέρνησης προέκυψε μέσα από βαθύτατα πολιτικές αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, εκ… μέρους και των δύο κομμάτων, σημειώνοντας ότι τα εν λόγω ρεπορτάζ είναι «προφανώς ωμά κατασκευασμένη είδηση με πολύ συγκεκριμένη διαδρομή δημοσίευσης και αναπαραγωγής».

Μαθαίνω, μάλιστα, ότι η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ δεν ήρθε από το πουθενά: προέκυψε έπειτα από σχετικό τηλεφώνημα που έκανε στον Φώτη Κουβέλη ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα