…ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ» Η ΣΥΓΓΡΟΥ

16:10 5/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Την έντονη αντίδραση στελεχών της Συγγρού προκαλεί, ήδη, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τους όρους διεξαγωγής του ντιμπέιτ, καθώς επίκειται η τελική συνάντηση μεταξύ των Γιάννη Μιχελάκη και Πάνου Σκουρλέτη για την οριστικοποίηση των λεπτομερειών για την τηλεμαχία της 11ης Ιουνίου.

Στελέχη της Συγγρού δεν έκρυβαν την οργή τους για την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, εκτιμώντας ότι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ

δημιουργούνται προϋποθέσεις ακύρωσης της τηλεμαχίας. Μάλιστα, δεν απέκλειαν ότι αυτός ακριβώς είναι ο απώτερος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, να «τινάξει στον αέρα», όπως χαρακτηριστικά έλεγαν, την τηλεμαχία μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών. Εξηγούσαν, δε, πώς αν οι επιτελείς της Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι το κόμμα έχει σημαντικές πιθανότητες να τερματίσει πρώτο στην κούρσα της 17ης Ιουνίου, δεν έχει κανένα λόγο ο Αλ. Τσίπρας να διακινδυνεύσει μία τηλεοπτική ήττα από τον Αντ. Σαμαρά. Άλλωστε, το στρίβειν για του αρραβώνος είχε επιλέξει και η Ν.Δ., στις εκλογές της 6ης Μαϊου, μη θέλοντας τότε να θέσει εν κινδύνω τη σαφή πρωτιά της Ν.Δ., όπως αυτή καταγράφονταν από τις δημοσκοπήσεις μέχρι και την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών.

Αιτία γκρίνιας για τη Συγγρού, αποτελεί και η υπόδειξη της Έλλης Στάη ως μίας εκ των δύο δημοσιογράφων του ντιμπέιτ (σ.σ. ο άλλος ο Νικ. Χατζηνικολάου) καθώς ειδικά σ την άνκοργούμαν της κρατικής  η Συγγρού χρεώνει διάθεση πολεμικής εναντίον της Ν.Δ.

Keywords
Τυχαία Θέματα