Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Δευτέρα

Κριός Μη λυπάστε τον εαυτό σας για ό, τι δεν κατάφερε να κάνει, Κριοί, γιατί αυτή η στάση δεν πρόκειται να σας βγάλει πουθενά. Εστιάστε στα επιτεύγματά σας και σε ό, τι αυτά προμηνύουν για το μέλλον. Η Αφροδίτη ευνοεί τις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες, αλλά η σταθερότητα των σχέσεών σας εξαρτάται πλήρως από τους χειρισμούς σας.

Ταύρος Δώστε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο το κίνητρο που χρειάζεται για να πιστέψει ξανά στον εαυτό του και θα δείτε ότι για την ευεργεσία αυτή θα ανταμειφθείτε. Ο Δίας σας βάζει σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους γύρω σας και η ευθύνη σας είναι

μεγάλη. Προσοχή στις εξωτερικές σας δουλειές σήμερα.

Δίδυμος Η συγκυρία ευνοεί τις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές σας βλέψεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις για να επισπεύσετε την πραγματοποίηση των σκοπών σας. Τα πάντα με μέτρο, Δίδυμοι, τώρα πια το ξέρετε. Φέρτε πιο κοντά δυο άτομα που απομακρύνθηκαν από βλακεία, εφόσον έχετε τη δύναμη.

Καρκίνος Η επικοινωνία σας βρίσκεται σήμερα σε υψηλά επίπεδα, χάρη στην επίδραση που ασκεί στη ζωή σας ο Κρόνος. Εκμεταλλευτείτε την περίσταση και γεφυρώστε τα χάσματα που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες μέρες (κυρίως στον επαγγελματικό τομέα). Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να φανείτε απαιτητικοί στα ερωτικά. Βολευτείτε με ό, τι έχετε για την ώρα.

Λέων Οι γέφυρες που σας ρίχνουν οι Υδροχόοι και οι Αιγόκεροι δεν είναι ευκαταφρόνητες, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές αν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις συναισθηματικές τους ανάγκες. Μη βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση. Έχετε εμπιστοσύνη σε μια πρόσφατη επαγγελματική σας επιλογή- υπάρχει λόγος που την κάνατε και δεν είναι συνετό να αμφιβάλετε τώρα.

Παρθένος Η αλλαγή που επέρχεται τώρα στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, ενδέχεται να σας τρομάξει. Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται για να αφομοιώσει τα νέα δεδομένα και μην έχετε την απαίτηση να ανταποκριθεί κατευθείαν σε ένα καινούργιο ερωτικό φλερτ. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές σχέσεις που πλήττονται.

Ζυγός Όταν μια σχέση σταματάει να λειτουργεί αποτελεσματικά, η λύση δεν είναι απαραίτητα ο χωρισμός, Ζυγοί. Σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνετε ένα διάλειμμα, για να δείτε την κατάσταση από μια απόσταση ασφαλείας. Ο Άρης προκαλεί εντάσεις στις φιλικές σας σχέσεις, οι οποίες είναι μάλλον ενδεικτικές βαθύτερων προβλημάτων. Χειριστείτε τες με προσοχή.

Σκορπιός Μια νέα εμπειρία σας χτυπάει δειλά την πόρτα και καλά θα κάνετε να της ανοίξετε. Κάθε άγνωστη προοπτική στην αρχή μας φοβίζει, αλλά στη συνέχεια γίνεται κομμάτι της ζωής μας. Δώστε μια ευκαιρία στον έρωτα να σας εκπλήξει, Σκορπιοί. Μια επαγγελματική διαφωνία θα αναδείξει το κακό πρόσωπο ενός ατόμου που πιστεύατε ότι γνωρίζατε.

Τοξότης Δεν είναι ανάγκη να περάσετε χρόνια με κάποιον για να καταλάβετε ότι τον θέλετε, Τοξότες. Μη χρονοτριβείτε χωρίς λόγο- κάθε στιγμή από ‘δω και πέρα είναι πολύτιμη. Κάντε την κίνησή σας, προτού κάνει κάποιος τρίτος τη δική του. Στασιμότητα στα επαγγελματικά, που – δεδομένης της συγκυρίας- δεν είναι καθόλου κακή.

Αιγόκερως Η επιτυχία σας στον επαγγελματικό τομέα δεν προσφέρει από μόνη της κάτι, αν εσείς δεν απολαμβάνετε αυτό που κάνετε. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη με αντικειμενικότητα και αποφασίστε αν ήρθε η ώρα να λήξετε μια κατάσταση που παρατράβηξε. Δείξτε προσοχή σε ό, τι σας λένε οι Υδροχόοι σήμερα, ακόμη κι αν διαφωνείτε κάθετα.

Υδροχόος Η απόσταση που δημιουργεί η Αφροδίτη ανάμεσα σε σας και το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου μπορεί να σας επιβαρύνει συναισθηματικά, αλλά θα αποβεί ευεργετική για την μεταξύ σας σχέση. Μην αφήνετε την έντονη επιθυμία να επισκιάσει το συμφέρον σας. Αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά- οι ευκαιρίες προκύπτουν στα πιο απίθανα μέρη.

Ιχθύς Ο κόσμος σήμερα έχει την τάση να εξαρτά όλες του τις ελπίδες από σας, βλέποντάς σας κατά κάποιον τρόπο ως σωτήρες. Δώστε τη βοήθειά σας εφόσον σας ζητηθεί, αλλά μη γίνετε το χαλί κανενός, στο όνομα της αλληλεγγύης. Εξελίξεις στα ερωτικά- μια βαλτωμένη σχέση παίρνει τα πάνω της και υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα