Ποια σταρ του Χόλιγουντ «σιδερώνει» το πρόσωπο της

Η ξανθιά Χουλιγουντιανή ηθοποιός είναι γνωστή για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και το πορσελάνινο δέρμα της. Έχει πολλές φορές δηλώσει ότι δεν κατέφυγε στο μαχαίρι πλαστικού χειρουργού, αν και έχει δοκιμάσει άλλες μεθόδους για την καλυτέρευση της εικόνας της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real Life, η Γουίνεθ Παλτροου πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε την νέα μέθοδο που έχει προκαλέσει πάταγο στις διάσημες κυρίες

του Χόλιγουντ και λέγεται Thermage ή Face Ironing –σιδέρωμα προσώπου! «Μερικές ρυτίδες δεν με ενοχλούν… Τώρα τελευταία κάνω μια καινούρια θεραπεία με laser, που μοιάζει πολύ με σιδέρωμα του δέρματος. Έχω κερδίσει τουλάχιστον δύο χρόνια και αποφεύγω με αυτό τον τρόπο το facelift», δήλωσε η 40χρονη ηθοποιός.
Η συγκεκριμένη μέθοδος –στην οποία ο πλαστικός χειρουργός «ισιώνει» την επιδερμίδα θερμαίνοντας σταδιακά και τοποθετώντας κολλαγόνο στις κάτω στοιβάδες του δέρματος –κοστίζει 3.000 δολάρια. Θεωρείται από τις πιο σύγχρονες παρεμβατικές μεθόδους αισθητικής που παρατείνει τη στιγμή που οι γυναίκες θα καταφύγουν σε νυστέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα