ΤΑΙΠΕΔ: Αντικαταστάθηκε η Άννα Ζωηρού

Την αντικατάσταση της κ. Άννας Ζωηρού από μέλος του διοικητικού του συμβουλίου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Το ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως δεν σχολιάζει τις δηλώσεις της κ. Ζωηρού, ωστόσο, επισημαίνει πως τα μέλη του δ.σ. του ορίζονται από το ελληνικό δημόσιο και δεσμεύονται με υποχρεώσεις εχεμύθειας.

«Καλούνται δε να λειτουργήσουν και να υπηρετήσουν με ακεραιότητα, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τους σκοπούς του Ταμείου. Ταυτόχρονα, οφείλουν να συναινέσουν

στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διασφαλίζοντας τη νομιμότητα των διαδικασιών, αλλά και το υψηλότερο δυνατό τίμημα, μέσα στα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα», τονίζει το ΤΑΙΠΕΔ.

«Σε κάθε εταιρεία ή οργανισμό, οπουδήποτε στον κόσμο, εφόσον κάποιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου αδυνατεί να υπηρετήσει τον ρόλο του μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο, για οποιοδήποτε λόγο ή σκοπιμότητα, είτε θέτει τον εαυτό του εκτός του οργανισμού, είτε αντικαθίσταται, ώστε το διοικητικό συμβούλιο να μπορεί να επιτελέσει απρόσκοπτα το έργο του», καταλήγει η ανακοίνωση του Ταμείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα