Emilia Vodos: «Σε πάνελ θα πήγαινα μόνο ως παρουσιάστρια»

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο των 30.000 ευρώ στο «My Style Rocks», όμως η Emilia Vodos σίγουρα ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού κύκλου που ξεχώρισε μέσα από το στιλ και την προσωπικότητά της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ που τερμάτισε στη 2η θέση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο παιχνίδι που την ανέδειξε αλλά και στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. Μέσα σ’

όλα, η Emilia Vodos τόνισε πως θα πήγαινε σε πάνελ μόνο αν είχε τον ρόλο της παρουσιάστριας ή της συμπαρουσιάστριας.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είμαι το πιο viral κορίτσι που έχει περάσει ποτέ από το “My Style Rocks”. Μοναδική εμπειρία, θα την έκανα ξανά και ξανά από την αρχή», είπε αρχικά η Emilia Vodos.

Και πρόσθεσε: «Ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Δεν με ενόχλησε καθόλου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την Όλγα, είμαι χαρούμενη και για εμένα που έκανα όλα αυτά, που απέκτησα αυτό το υπέροχο κοινό και από εδώ και πέρα συνεχίζουμε δυναμικά. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επίδειξη πλούτου που έκανα, γιατί αυτές είναι και οι ατάκες που με ανέδειξαν και έγιναν viral. Είμαι πολύ χαρούμενη για όσα έγιναν εκεί μέσα».

Όσο για το αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, η Emilia Vodos τόνισε: «Θα προτιμούσα να παρουσιάζω το “My Style Rocks”, παρά να είμαι στην κριτική επιτροπή. Ο ρόλος της παρουσιάστριας είναι πιο εύκολος, διότι ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει εκεί μέσα.

Σε πάνελ θα πήγαινα μόνο ως παρουσιάστρια ή συμπαρουσιάστρια, όχι στο υπόλοιπο πάνελ. Δεν πρόκειται να καθόμουν να σχολιάσω, δεν θα το κάνω εγώ αυτό. Το έκανα στο “My Style Rocks”, σχολίαζα, έκρινα, αλλά τώρα στην έξω στη ζωή μου θέλω να είμαι χαλαρή και όπως θέλω εγώ».

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα