I’ m a Celebrity, get me out of here: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα

Το «I’m a Celebrity, get me out of here» είναι το νέο reality που θα δούμε αυτή τη σεζόν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Tο παιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο και παρουσιαστής του παιχνιδιού θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ενώ σε ρόλο έκπληξη θα δούμε την Καλομοίρα.

Εχθές Πέμπτη 28/9 αναχώρησαν από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο και οι celebrities που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι, προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η λίστα με τους παίκτες του «I’m a Celebrity,
get me out of here»

Πάνος Καλίδης
Δήμητρα Αλεξανδράκη
Μαρία Καλάβρια
Emilia Vodos
Αγγελική Ηλιάδη
Νίκος Βαμβακούλας
Γιώργος Χειμωνέτος
Νίκος Αναδιώτης
Στέλλα Γεωργιάδου
Σταμάτης Γαρδέλης
Ιωάννα Λίλη
Χριστίνα Κολέτσα
Μπο
Τάσος Ξιαρχό

Μαζί με τους παίκτες αναχώρησε και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος δήλωσε -μεταξύ άλλων- στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» που βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: «Είναι ένα project το οποίο θεωρώ πως πρέπει να έχει και το αντίστοιχο οικονομικό κίνητρο. Υπήρχε μια καλή αρχή με έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών, σίγουρα θα ήταν πολλά τα Όχι γιατί είναι κάτι διαφορετικό».

Πριν από λίγη ώρα, πάντως, κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ του «I’m a Celebrity, get me out of here», στο οποίο πρωταγωνιστούν φυσικά ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα.

Τι αναφέρει επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το «I’m a Celebrity, get me out of here»

«Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο το ίδιο και οι Celebrities που σύντομα θα θέλουν να… φύγουν από εκεί!

Λίγο πριν αναχωρήσουν, η Ραχήλ Μακρή και ο Νίκος Βαμβακούλας έπιασαν… αιχμάλωτους τους δύο παρουσιαστές και τους απομόνωσαν σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη με σκοπό να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για τους Celebrities που θα συμμετέχουν!

Ο Γιώργος Λιανός, με μία κίνηση που θα ζήλευαν οι πιο διάσημοι πράκτορες επικίνδυνων αποστολών, απελευθερώθηκε από τα δεσμά του και παγίδευσε τους απαγωγείς, τους στέλνοντάς τους να… βρουν τους υπόλοιπους!

Μένει τώρα να δούμε τη συνέχεια…

Ποιοι θα φωνάξουν «I’ M A CELEBRITY… get me out of here»;

Ή μήπως… έχουν ήδη αρχίσει να φωνάζουν;».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Πετρουλάκη: «Η εμμηνόπαυση ήταν σοκ για εμένα»

Φαίη για Κασσελάκη: «Τέτοια διάδραση ούτε η Μενεγάκη με το κοινό της»

Απόστολος Ρουβάς: Ο πατέρας του μιλάει για τον ερχομό του μωρού – «Είναι ευτυχισμένος»

Keywords
Τυχαία Θέματα