MasterChef: Πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής συγκλονίζει για τη μάχη του με τα ναρκωτικά

Πρώην παίκτης του «MasterChef» άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «T-Live» και στη δημοσιογράφο Ελένη Στάθογλου και μίλησε για τη μάχη του με τα ναρκωτικά.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, ο οποίος αποκάλυψε πώς κατάφερε να ξεμπλέξει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια χρήσης. Ο ίδιος έμπλεξε με τα ναρκωτικά στην ηλικία των 13 ετών.

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης στον Alpha

«Ήμουν χρήστης για περίπου 15 χρόνια. Αυτή η διέξοδος είναι η εύκολη λύση παρόλο που είναι ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι. Πλέον το έχω αφήσει πίσω μου αλλά

καθημερινά παλεύω για αυτό», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έμπλεξα με τα ναρκωτικά από τα 13 μου. Νόμιζα ότι περνάω καλά, ότι αυτό είναι διασκέδαση. Μέχρι που άρχισα να χάνω πράγματα. Υπήρχε φόβος, υπήρχε και μεγάλη ματαίωση αλλά και κίνδυνος για τη ζωή μου. Ήμουν χρήστης σε τελικό στάδιο. Κατάφερα μάλλον και πήρα φόρα από τον πάτο και σηκώθηκα.

Δεν πήγα για απεξάρτηση με τη θέληση μου, μου το πρότεινε ο πατέρας μου. Πήγα για να δω πως είναι και με τον καιρό άρχισα να καταλαβαίνω τελικά ότι υπάρχει λύση σε όλο αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς και οι γονείς μου έκαναν λάθη, όχι εσκεμμένα. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο το περιβάλλον και οι παρέες που εγώ επέλεξα να κάνω. Δεν έβαλα στόχους».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βάσια Παναγοπούλου: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου είχε πει κατ’ιδίαν ότι η μαμά του δεν ήταν καλά»

Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ: Η Ελένη Τσολάκη κάνει πρεμιέρα στο Open -Η επίσημη ανακοίνωση

Ζέτα Μακρυπούλια: Στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

Keywords
Τυχαία Θέματα