Αννίτα Πάνια – Νίκος Καρβέλας: Μας δείχνουν το πρόσωπο του 14χρονου γιου τους, Ανδρέα

Η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και το βράδυ της Τρίτης παρουσίασε τη σειρά μαγιό που δημιούργησε σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων.

Από το πλευρό της αυτή την ξεχωριστή στιγμή για την καριέρα της δεν μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της, Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας, η Αννίτα Πάνια – που είναι η μητέρα του δεύτερου παιδιού του συνθέτη, Ανδρέα – που επίσης έδωσε το «παρών» – αλλά και η νυν σύντροφός του και πατέρα του τρίτου γιου

του, Ελένη Φερεντίνου.

Και μπορεί αυτό το πρότυπο να παραπέμπει στα σουηδικά δεδομένα, όμως όλοι μαζί έχουν καταφέρει να βρουν μια ισορροπία και ανάμεσά τους υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός. Συνεπώς, δεν θα γινόταν να μην στηρίξουν τη Σοφία Καρβέλα σε αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα της. Η ίδια εργάζεται ως στιλίστρια, έχει πάθος με τη μόδα και αυτή η σειρά μαγιό αποτελούσε βαθιά επιθυμία της.

Η σπάνια εμφάνιση του γιου της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα, Ανδρέα

Ο μικρότερος αδερφός της Σοφίας Καρβέλα, Ανδρέας Καρβέλας, που είναι 14 ετών, μπορεί να αποφεύγει να συνοδεύει τους γονείς του σε τέτοιες εκδηλώσεις, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση για χάρη της αδερφής του. Ο Ανδρέας Καρβέλας, μάλιστα, πόζαρε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του στην αναμνηστική φωτογραφία από αυτή τη σημαντική βραδιά.

Ανδρέας Καρβέλας-Σοφία Καρβέλα-Έλενα Φερεντίνου-Νίκος Καρβέλας-Άννα Βίσση-Χρύσανθος Πανάς-Αννίτα Πάνια

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια μας δείχνουν το πρόσωπο του γιου τους, ο οποίος μοιάζει πολύ στον πατέρα του, όπως θα δείτε στα στιγμιότυπα. Ο Ανδρέας Καρβέλας έχει μεγαλώσει πολύ και έχει φτάσει στο ύψος τη μητέρα του.

Ανδρέας Καρβέλας-Σοφία Καρβέλα-Έλενα Φερεντίνου-Άννα Βίσση-Χρύσανθος Πανάς-Αννίτα Πάνια

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Αντωνοπούλου: Σήμερα το τελευταίο δελτίο μετά από 14 χρόνια στον ΣΚΑΪ – «Θα δούμε που θα πάω»

 Σοφία Μουτίδου: Πέθανε ο πατέρας της

 Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η αιτία που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα