Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η αινιγματική ανάρτηση μετά το φινάλε του «Σασμού»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στον «Σασμό» ως «Αργυρώ». Η γνωστή ηθοποιός μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας και μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές έχουν γίνει η αγαπημένη παρέα των τηλεθεατών.

Η δεύτερη σεζόν του «Σασμού» ολοκληρώθηκε πριν από δύο εικοσιτετράωρα, με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί συγκλονισμένο το τελευταίο επεισόδιο, που βάφτηκε με αίμα, και φυσικά άφησε πολλά κεφάλαια ανοιχτά και δημιούργησε ερωτηματικά.

Μετά την προβολή του επεισοδίου, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της ως «Αργυρώ» από τα γυρίσματα της σειράς. Η ηθοποιός ποζάρει ντυμένη ως νύφη, κρατώντας στα χέρια της την ανθοδέσμη και κάνει ένα αινιγματικό σχόλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Hilla Fameli (@christina_hillafameli)

«Το τέλος;», έγραψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στην ανάρτησή της.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε της δραματικής σειράς του Alpha, κυκλοφόρησε και το trailer για τον τρίτο κύκλο

Ένα δωμάτιο, ένα χωριό, ένας κόσμος ολόκληρος. Οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί συνδέουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «κάδρο», σε αυτό το ταμπλό βιβάν. Μία πινακοθήκη ανθρώπων οι οποίοι έχουν ζήσει μαζί, έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε διαδρομές συγκλίνουσες, σε πορείες συντεταγμένες.

Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, ένα λουλούδι, ένα κομπολόι, ένα κολιέ. Ένα τραγούδι. Μια λεπτή φέτα ζωής στον παλμό ενός συνηθισμένου απογεύματος. Ξαφνικά, απρόσμενα, μια μαυροφορεμένη φιγούρα εισβάλλει στο χώρο. Η απειλή; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο.

Μια φωτογραφία πέφτει στις φλόγες. Ύστερα αίμα και χέρια. Χέρια βαμμένα κόκκινα, χέρια ποτισμένα στο αίμα. Μία κολυμπήθρα. Τα χέρια βουτούν στην κολυμπήθρα. Όλοι τυλίγονται στα μαύρα. Μια αργοπορημένη τιμωρία- για ποιο άραγε σφάλμα;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

 Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα