Χρήστος Δάντης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος

Ο Χρήστος Δάντης πραγματοποίησε μια μοναδική συναυλία στην Καισαριανή, η οποία ήταν για εκείνον πολύ σημαντική καθώς είχε να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Γκρόσι βρέθηκαν στη συναυλία του και εξασφάλισαν δηλώσεις του Χρήστου Δάντη. Ο τραγουδιστής με τις μεγάλες επιτυχίες μίλησε για την υποψηφιότητά

του ως δημοτικός σύμβουλος, ενώ παράλληλα απάντησε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου να συμμετέχει στο «Survivor All Star 2» εάν και εφόσον θα γίνει.

«Είναι μια ξεχωριστή συναυλία εδώ στην Καισαριανή γιατί ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον Δήμαρχο για τις επόμενες εκλογές. Είναι ο τόπος μου, τον αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να ασχοληθώ γενικότερα με το πολιτιστικό θέμα αυτού του τόπου», αποκάλυψε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Όσο για τις δηλώσεις του Acun Ilicali στον μεγάλο τελικό του «Survivor All Star», όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως συγχωρεί όλους τους παίκτες που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, ο Χρήστος Δάντης είπε: «Δεν ξέρω αν η Ασημίνα θα επέστρεφε, ούτε ξέρω αν είχε πρόσκληση για τον τελικό. Πρέπει να σας απαντήσει η ίδια».

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα