Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι η μεγαλύτερη fan του! Μαζί στη συναυλία του

Ο Χρήστος Μάστορας με τις «Μέλισσες» έδωσαν μια ξεχωριστή συναυλία στο θέατρο Πέτρας, ανοίγοντας έτσι την καλοκαιρινή περιοδεία τους με τον καλύτερο τρόπο. 15.000 άνθρωποι βρέθηκαν στην Πετρούπολη για να απολαύσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα και να διασκεδάζουν με τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το όμορφο μοντέλο δεν γινόταν να απουσιάζει από αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τον σύντροφό της, αφού τον

στηρίζει σε κάθε επαγγελματικό εγχείρημα. Η ίδια αποτελεί τη μεγαλύτερή θαυμάστριά του, όπως άλλωστε έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκε στις πρώτες σειρές και παρακολούθησε τη συναυλία του αγαπημένου της μαζί με την παρέα της. Το μοντέλο καμάρωσε γι’ ακόμα μια φορά τον σύντροφό της και frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες».

Φορώντας ένα γαλάζιο μίνι φόρεμα, που αναδείκνυε τα πόδια και το στήθος της, η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας.

Μπορεί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας να μετρούν έναν χρόνο κοινής πορείας, ωστόσο αποφεύγουν να ποζάρουν μαζί, κρατώντας έτσι χαμηλό προφίλ. Αυτός είναι και ο λόγος που ο τραγουδιστής δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση με τη σύντροφό του στα social media, σε αντίθεση με εκείνη που μας έχει δείξει μερικά κοινά στιγμιότυπα.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεσαίος γιος του αποφοίτησε από το Λύκειο – Φωτογραφίες

 Μέλισσες: Απαντούν για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

 Survivor All Star: «Βόμβα» Λιανού – «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα