Δέσποινα Βανδή: Η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, επέστρεψε από το Λονδίνο

Η Δέσποινα Βανδή μετά από ένα ρομαντικό ταξίδι που έκανε στη Ρώμη μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Η γνωστή τραγουδίστρια κάθε Σάββατο βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του J2US ενώ καθημερινά κάνει πρόβες για τις εμφανίσεις της μαζί με τις «Μέλισσες» στο Έναστρον.

Αυτές τις ημέρες η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς γύρισε στην Ελλάδα

η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη. Η κόρη της Δέσποινα Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη μετακόμισε εδώ και λίγο καιρό στο Λονδίνο προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική, εκπληρώνοντας έτσι το όνειρό της. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την επαγγελματική απόφαση που πήρε η κόρη της:

«Η Μελίνα πήγε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο. Δεν ξέρω πώς της προέκυψε. Δεκέμβρη μήνα ενώ πηγαίναμε για Νομική, δύο μήνες πριν αποφάσισε ότι θα κάνει αυτό. Κι εγώ, επειδή πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που τους μιλούσα και τους έλεγα να κυνηγάνε τα όνειρά τους, ήρθε, λοιπόν, η στιγμή που έπρεπε να ανταποκριθώ σε αυτό που έλεγα χρόνια. Εμένα με νοιάζει το παιδί μου να είναι καλά – και το ένα και το άλλο. Ο,τι κι αν ακολουθήσουν εγώ είμαι δίπλα τους, ό,τι κι αν αποφασίσουν».

Το απόγευμα της Πέμπτης 3/11, λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα στιγμιότυπο μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη και μία φίλη της. Οι τρεις τους έκαναν γυμναστική μαζί μετά από καιρό και το απόλαυσαν!

Διαβάστε ακόμα:

 Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω ξεφτιλιστεί από σκηνοθέτη, αρπαχτήκαμε στις μπουνιές»

 Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Ήμουν 6 μήνες στην Ελένη Μενεγάκη, δεν θα έκανα κάτι παρόμοιο»

 Γιώργος Τσαλίκης: Νέο «καρφί» στον Γρηγορη Γκουντάρα – «Τον πήρα τηλέφωνο το πρωί, θα τους χαλούσα τη σκαλέτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα