Ελένη Φουρέιρα: Παιχνίδια στο νερό με τον 5 μηνών γιο της -Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε πριν από περίπου 5 μήνες μαμά για πρώτη φορά. Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία! Από εκείνη την ημέρα η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού προσπαθούσε για αρκετό καιρό να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

«Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος. Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ

τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη.

Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ. Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στον κόσμο», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Ελένη Φουρέιρα.

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να μη δημοσιεύσει συχνά τον μικρό της πρίγκιπα στα social media καθώς δε θέλει η προσωπική της ζωή να είναι στα φώτα της δημοσιότητας, όμως πριν από λίγη ώρα έκανε μια πολύ τρυφερό στόρυ μαζί του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, η Ελένη Φουρέιρα πήρε τον μικρούλη της και μπήκαν μέσα σε μια φουσκωτή πισίνα με νερό προκειμένου να δροσιστούν. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να μην απαθανατίσουν τη στιγμή αυτή μαμάς και γιου. Το εν λόγω στιγμιότυπο, λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί στη συνέχεια με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε:



Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι λοιπόν τα 4 πράγματα για τα οποία δεν θα πρέπει να συμβιβάζεσαι στη σχέση σου;

Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που “διαφημίζουν” τις άκρες τους στο νησί»

Ελένη Κοκκίδου: «Συγκινήθηκα με το τέλος της “Βουλίτσας”» – Η αποκάλυψη για τη σκηνή με το τραγούδι

Keywords
Τυχαία Θέματα