Η Taylor Hage μας δείχνει τις 8 it bags του Καλοκαιριού- Και πώς θα τις συνδυάσουμε;

Φέτος το καλοκαίρι χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υπάρχουν τόσες πολλές τάσεις για να υιοθετήσουμε τόσο στα ρούχα μας όσο και στα αξεσουάρ μας. Η γνωστή Tik Toker Taylor Hage δημοσιεύει καθημερινά τα look της και μας εμπνέει με το στιλ της.

Η ίδια έχει αδυναμία στις τσάντες και συνήθως προτιμάει luxury brands. Ποιες είναι όμως οι it bags που ξεχωρίζει φέτος;

#1. Τα pouch bags με χοντρή

αλυσίδα είναι στις top τάσεις της σεζόν και του καλοκαιριού και η Taylor συνηθίζει να κρατάει αυτές τις τσάντες με τα πιο casual look της.

#2. Κάποιοι πίστευαν πως τα mini bags ήρθαν και θα μείνουν για λίγο στη μόδα. Ωστόσο, εμείς αυτό που βλέπουμε είναι πως το συγκεκριμένο trend είναι σίγουρα από τα πιο δυνατά!

#3. Οι tote bags σε έντονα prints είναι αγαπημένες τσάντες που θέλουμε να έχουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

#4. Τα patchwork στις τσάντες μας τα θέλουμε γιατί δίνουν χρώμα και ένταση σε κάθε μας outit! Η Taylor επιλέγει ασπρόμαυρο look και του προσθέτει ένταση με την τσάντα της.

#5. Οι δερμάτινες τσάντες σε πιο κλασικά σχέδια έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και τις επιλέγουμε χειμώνα- καλοκαίρι.

#6. Η τσάντα Dior που έχει γίνει viral και την έχουν κρατήσει όλες οι fashionistas είναι σίγουρα ένα must have κομμάτι.

#7. Τα ανάγλυφα σχέδια είναι λεπτομέρειες που θέλουμε να δούμε στις τσάντες μας. Η Taylor επιλέγει τη δική της σε αμύρο χρώμα και τη συνδυάζει με total black look.

#8. Tέλος, οι τσάντες με logos επιστρέφουν και θα τις κρατήσουμε πολύ όλο ρο καλοκαίρι. Η Taylor επιλέγει τη δική της Louis Vuitton σε καφέ χρώμα και την ταιριάζει με τζιν και λευκό τοπ.

Διαβάστε περισσότερα θέματα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα