Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «Ήταν συνοικέσιο αλλά δούλεψε»

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης αντάλλαξαν πριν από έναν χρόνο -στις 9 Ιουλίου του 2022- όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης στην Κρήτη. Το ζευγάρι έκανε ένα μεγάλο πάρτι και γιόρτασε αυτή την πολύ ξεχωριστή στιγμή για τη σχέση του με συγγενείς και φίλους. Μάλιστα, αίσθηση είχε κάνει τότε το γεγονός πως η Κόνι Μεταξά είχε απαγορεύσει στον γάμο τους να έρθουν μικρά παιδιά.

Με αφορμή την πρώτη επέτειο γάμου τους, μάλιστα, η Κόνι Μεταξά έκανε πρόσφατα μέσα από

τα social media μια άκρως τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στον Μάριο Καπότση, η οποία έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να «λιώσουν».

«Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο για πάντα. Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney, η να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί.

Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής. Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις. Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω και κάποιες φορές να παραμείνω παιδί.

Με αγαπάς έτσι ακριβώς όπως είμαι και ας σε εκνευρίζω. Αγαπάς τους δικούς μου ανθρώπους λες και είναι δικοί σου. Και τους έχεις κάνει δικούς σου. Και εγώ αντίστοιχα. Θα το ξανά πω. Ασφάλεια και αγάπη που δεν περίμενα ποτέ πως μου αξίζει. Μου την δίνεις. Ολοκληρωτικά!

Πρώτη φορά το νιώθω. Και αισθάνομαι έτοιμη να καταπολεμήσουμε τα πάντα μαζί. ΜΑΖΙ! Απίστευτο! Μισω τον εαυτό μου που τα γράφω αυτά εδώ αλλά παράλληλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ! Σ αγαπώ για πάντα 9/7», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

View this post on Instagram

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Αυτή τη φορά, σε ένα μικρό διάλειμμα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Κόνι Μεταξά αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, δέχτηκε από τους ακολούθους της δεκάδες ερωτήσεις, με τις περισσότερες να αφορούν τη γνωριμία της με τον σύζυγό της.

«Ο Μάριος ήταν χορηγός σε μια συναυλία που ήμουν και ήρθε στην πρόβα και με είδε. Με ήξερε μια κοινή μας γνωστή, η κουμπάρα μας η Μαρίζα και αυτή έκανε το κονέ. Ήταν συνοικέσιο παιδιά. Κι όμως. Αλλά δούλεψε. Πολλές φορές οι φίλοι σου ξέρουν καλύτερα τι θες από εσένα.

Γι’αυτό να τους ακούς τους φίλους σου. Κυρίως μιλάω για τους δικούς μου φίλους που πρέπει να κάνουν συνέχεια ό,τι τους λέω εγώ γιατί αλλιώς νευριάζω. Καθόλου πιεστική και τόξικ», αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά για την γνωριμία τους.

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα