Κώστας Παπανικολάου: Θα γίνει ξανά μπαμπάς -Έγκυος η σύζυγός του, Αγγελική Μπίθα!

Την ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Κώστας Παπανικολάου και η σύζυγός του, Αγγελική Μπίθα, καθώς σε λίγο καιρό θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού που ανανέωσε την περασμένη Πέμπτη 13/7 το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους για τρία ακόμη χρόνια θα γίνει ξανά μπαμπάς.

Η Αγγελική Μπίθα βρέθηκε τις

περασμένες ημέρες στο 5ο AegeanBall Festival 2023 που έγινε στη Σύρο, όπου απόλαυσε τον Κώστα Παπανικολάου να συμμετέχει στη γιορτή αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε εκεί -από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου.

Μπορεί η ίδια να κυοφορεί τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, όμως απόλαυσε τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη μεγαλύτερη και ιστορικότερη πλατεία της Ερμούπολης, ενώ διασκέδασε και στο πάρτι που οργάνωσε στο εντυπωσιακό εξοχικό του στο νησί ο Γιώργος Πρίντεζης, όπου τραγούδησαν οι Ειρήνη Παπαδοπούλου και Λευτέρης Πανταζής.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Παπανικολάου και η Αγγελική Μπίθα έχουν ήδη μία κόρη που ήρθε στη ζωή στις 31 Μαρτίου του 2021, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα της Reallife το δεύτερο μωράκι τους θα γεννηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Φλωρινιώτη: Υποβασταζόμενη στο μνημόσυνο του μπαμπά της – «Επιτέλους ανεβαίνει στον ουρανό, 40 ημέρες γυρνούσε»

Γωγώ Γαρυφάλλου: Περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της σε παιδότοπο -«Την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την έχει βάλει κάτω»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Θα καούμε, στείλτε βοήθεια από αέρος» -Η έκκληση για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα