Λίτσα Πατέρα για το Σαββατοκύριακο των εκλογών: «Δεν θα είναι καθόλου καλό»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εκλογές 2023, με τους ψηφοφόρους να ετοιμάζονται να σπεύσουν στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Η Λίτσα Πατέρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και -μεταξύ άλλων- έκανε την πρόβλεψή της για το Σαββατοκύριακο των εκλογών, λέγοντας πως δεν θα είναι καθόλου καλό.

«Αυτόν

τον καιρό πέρα από τις αλλαγές που γίνονται, για τον καθένα και την κάθε εκπομπή δεν μπορεί να σχεδιαστεί τίποτα. Το θέμα είναι ότι αλλάζουν πάρα πολλά. Το άλλο Σαββατοκύριακο δεν είναι καθόλου καλό να ξέρετε, μην τρέξετε μην κάνετε διάφορα. Σιγά σιγά θα στρώσουν τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η αστρολόγος.

Σε άλλο σημείο, η ίδια αναφέρθηκε και στον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από το Open. «Τον Γιάννη Λάτσιο τον αγαπάμε πολύ, πιστεύω στις ικανότητές του, θα τακτοποιηθεί σε κάποιο άλλο κανάλι πολύ γρήγορα. Στην τηλεόραση είμαστε σε έναν σεισμό, σε μια αναταραχή αυτή την περίοδο».

Κλείνοντας, η ίδια εξέφρασε την άποψή της και για την Μαρία Αναστασοπούλου: «Πιστεύω πολύ στη Μαρία Αναστασοπούλου, δεν έχω ακούσει αν θα κάνει κάποια βραδινή εκπομπή τη νέα σεζόν, την αγαπώ πολύ, είναι σπουδαίο παιδί, την δεχτήκαμε με πολλή αγάπη στην οικογένεια του ΑΝΤ1».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βογιατζής: Όσα είχε πει στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ούτε θέλω, ούτε δεν θέλω να έχουμε σχέσεις»

Eurovision 2023: «Η Loreen χρησιμοποίησε σχεδόν την ίδια ιδέα με τη δική μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα