Μάρκος Σεφερλής: Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την εκπομπή που θα παρουσιάσει

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγους μήνες, ο Μάρκος Σεφερλής έχει ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να τον δούμε να παρουσιάζει ένα νέο project, το οποίο, ωστόσο έχουμε παρακολουθήσει ξανά στην ελληνική τηλεόραση.

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό να ακουγόταν ως φήμη, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ήρθε να επιβεβαιώσει πως ο Μάρκος Σεφερλής και

ο Έκτορας Μποτρίνι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα παρουσιάσουν το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», που είχαμε δει στο παρελθόν στον ANT1.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ έγινε μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του σταθμού στο Instagram, γνωστοποιώντας στους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Αυτό είναι το νέο project που θα παρουσιάσει ο Μάρκος Σεφερλής

«Ένα μεγάλο μαγειρικό party ξεκινά την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Το νέο συναρπαστικό παιχνίδι “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”, έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ για καθημερινές, μαγειρικές αναμετρήσεις, γεμάτες νοστιμιά και γέλιο.

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Έκτορας Μποτρίνι δίνουν το σήμα για την “μάχη της κουτάλας” και σε περιμένουν, να ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία! Οι Δηλώσεις Συμμετοχής ξεκίνησαν!», έγραφε η ανακοίνωση του σταθμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Αντετοκούνμπο: Στο νοσοκομείο η κόρη του

 Fipster: Απαντά για τα δακρυγόνα στο WaterBoom Festival – «Δεν είχα εικόνα για το τι συνέβαινε»

 Ξεσπά η μητέρα της Αναστάζια: «Σκότωσαν το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα