LeBron James: Ο 18χρονος γιος του υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση

18:25 25/7/2023 - Πηγή: InStyle

Σοκ στην οικογένεια του Lebron James, καθώς ο 18χρονος γιος του υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Bronny James κατέρρευσε στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του πανεπιστημίου του USC και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σταθερή και έχει βγει από τη ΜΕΘ.

Εκπρόσωπος της οικογένειας James δήλωσε στο TMZ Sports: «Χθες ενώ έκανε

προπόνηση ο Bronny James υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό μπόρεσε να περιθάλψει τον Bronny και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια James και θα ενημερώσουμε τα μέσα ενημέρωσης όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες».

USC All-American Bronny James collapsed on the court Monday and had a cardiac arrest. He was taken to the hospital and is now in stable condition and no longer in the ICU. Statement: pic.twitter.com/5z9F2qAWP0

— Shams Charania (@ShamsCharania) July 25, 2023

Και συνέχισε ο εκπρόσωπος: «Ο Lebron και η Savannah επιθυμούν να στείλουν δημόσια τις βαθύτερες ευχαριστίες και την εκτίμησή τους στο ιατρικό και αθλητικό προσωπικό του USC για την απίστευτη δουλειά και την αφοσίωσή τους στην ασφάλεια των αθλητών τους”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@kingjames)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bronny James (@bronnyjamesig)

Jack Nicholson: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για την κατάστασή του – Χαμογελαστός σε αγώνα μπάσκετ

Keywords
Τυχαία Θέματα