Σε λίγες ώρες έρχεται το νέο trailer του Final Fantasy 7 Remake

Το χρονόμετρο ξεκίνησε.

Η Square Enix κυκλοφόρησε ένα νέο χρονόμετρο, που μετρά αντίστροφα για τη δημοσίευση ενός νέου trailer, που αφορά το Final Fantasy 7 Remake. Tο χρονόμετρο θα μηδενίσει σήμερα, στις 17:00.

Στην επίσημη, Ιαπωνική ιστοσελίδα της Square Enix για το παιχνίδι, το ψηφιακό χρονόμετρο φαίνεται σαν Nixie Tubes. Αναφέρει μάλιστα την φράση “New Trailer”, οπότε μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι θα θα προβληθεί

ζωντανά σε μερικές ώρες.

Η Square Enix αποκάλυψε επίσημα το Final Fantasy 7 Remake στην E3 2015. Αλλά έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 2019, για να δούμε επαρκές υλικό του remake. Ένα gameplay demo ήταν μάλιστα διαθέσιμο στην E3 2019.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα γίνει σταδιακά, ξεκινώντας από τις 3 Μαρτίου 2020, όποτε και θα δούμε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Midgar.

Μην ξεχνάτε ότι το Final Fantasy 7 Remake έχει ανακοινωθεί μόνο για το PS4, κάτι που προκαλεί μεγάλη θλίψη στους φαν του Xbox One.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΤo Final Fantasy VII Remake "παραλίγο" να κυκλοφορήσει στο Xbox OneFinal Fantasy VII Remake: 22 New ImagesΟ Cloud θα μεταμφιεστεί και πάλι σε γυναίκα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα