Διαιτησία: Ο Παναθηναϊκός δικαίως φωνάζει για τον έξτρα χρόνο, αλλά όχι για το πέναλτι! (vid)

Γκέλα ολκής ο Παναθηναϊκός με το 2-2 κόντρα στην Λαμία των 10 παικτών. Δικαίως διαμαρτύρεται για τις καθυστερήσεις, αλλά πέναλτι δεν είχε το ματς. Μεγάλο λάθος δεν έκανε ο Ζαμπαλάς. Μικρά, μπόλικα!

Ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς κόντρα

στη Λαμία. Τόσο ο Φατίχ Τερίμ όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία του Ζαμπαλά.

«Εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι έχουμε τεράστιο θέμα που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας με τις καθυστερήσεις που έδωσε. Τα πέντε λεπτά που έδωσε ήταν αστεία. Το λέω για την ΚΕΔ και όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αλαφούζος που τα έβαλε και με την Κυβέρνηση την οποία στηρίζει όμως ο ΣΚΑΪ!

Ο Τερίμ επίσης στάθηκε στον έξτρα χρόνο που έδειξε ο 4ος Βάτσιος κατόπιν υπόδειξης του Ζαμπαλά: «Δεν ξέρω γιατί είχαμε μόνο πέντε λεπτά. Δεν είναι ωραίο να δίνεις ευκαιρίες σε ομάδες που δε θέλουν να παίξουν».

Ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως και να έχει δίκιο που ήθελε παραπάνω χρόνο καθυστερήσεων, και στον καταλογισμό των φάουλ, αλλά μέχρι εκεί. Πέναλτι δεν υπάρχει στο ματς το οποιο δεν καταλόγισε ο Ζαμπαλάς που έπαιξε… αυστηρά 50-50 στη Λεωφόρο!

Οι πράσινοι ζήτησαν πέναλτι στο 88′ σε μαρκάρισμα του Τζανδάρη στον Αϊτόρ. Ο τελευταίος έπεσε στην περιοχή ενώ ο αντίπαλος του είναι ακίνητος και δεν κάνει καμία προσπάθεια είτε με το σώμα, είτε χαμηλά με τα πόδια για να τον μαρκάρει. Γι’ αυτό και η φάση τσεκαρίστηκε σε χρόνο dt από τον VAR Παπαδόπουλο.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα