Ο Ολυμπιακός θα έχει για πρώτη φορά τον Όρτα στην ενδεκάδα του – Εκτός ο Ποντένσε!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την 3η συνεχόμενη νίκη στη Stoiximan Super League (19:30, COSMOTE SPORT 1HD).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν εκτός από τη μεταγραφική καταιγίδα να επιστρέψουν σε εμφανίσεις με πολλά γκολ.

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το πετύχουν.

Ντεμπούτο θα κάνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αντρέ Όρτα, ο οποίος μαζί με Φορτούνη και Έσε θα αποτελέσουν την τριάδα στον άξονα.

Εξάλλου, ο Καρβαλιάλ σκέφτεται κάτι για τον Φορτούνη, το οποίο μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Στην άμυνα, τη θέση του Ροντινέι θα πάρει ο Κίνι, με τους Ορτέγκα, Ντόη και Ρέτσο να συμπληρώνουν την τετράδα στο 4-3-3.

Επιθετική τριπλέτα οι Μασούρας – Μαρτίνς στα φτερά, με τον Ναβάρο να αποτελεί την αιχμή του δόρατος. Για να δούμε, θα συνεχίσει να σκοράρει ο Ισπανός μετά το γκολ απέναντι στον Άρη;

Ο Ποντένσε δεν… βλέπεται το 2024 και γι’αυτό δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα!

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Οι ενδεκάδες του αγώνα

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ντόη, Ρέτσος, Κίνι, Έσε, Φορτούνης, Όρτα, Μαρτίνς, Μασούρας, Ναβάρο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Μπαλάν, Ροσέρο, Τζίμας.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against PAS Giannina is powered by @Stoiximan ! #Olympiacos #OLYPAS #slgr #Stoiximan pic.twitter.com/CjhTnmjuPo

Olympiacos FC (@olympiacosfc) January 28, 2024

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα