Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #27

Η νέα BMW M4 CSL έχει όλα τα σωστά συστατικά για να είναι ένα απίστευτο αυτοκίνητο στην οδήγηση, αλλά στις καρδιές μας, η γοητεία που ασκεί το μεγαλείο της εμβληματικής M3 Ε46 CSL δεν έχει αντίπαλο. Μόλις 1.383 Me CSL κατασκευάστηκαν, όλες μεταξύ Ιουνίου και Δεκεμβρίου 2003 στο εργοστάσιο του Regensburg. Ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μοντέλα θα διατεθεί σε δημοπρασία από τον

οίκο RM Sotheby’s ως μέρος της εκδήλωσης Motorworld Munchen.

Η εν λόγω M3 CSL είναι φινιρισμένη σε ασημί μεταλλικό χρώμα και κατασκευάστηκε στις 4 Ιουλίου του 2003 (ακριβώς έναν χρόνο πριν κατακτήσουμε το Euro στο ποδόσφαιρο). Αρχικά προοριζόταν για την Ιαπωνία αλλά τελικά κατέληξε στην Ευρώπη. Από έξτρα εξοπλισμό διαθέτει πιτσιλιστήρια στους προβολείς των φώτων, αισθητήρες για τη στάθμευση, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες και προβολείς Xenon. Αυτό που καθιστά ιδιαίτερο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το γεγονός ότι έχει διανύσει μόλις 4.698 χιλιόμετρα κι ότι έχει περάσει τον περισσότερο καιρό κλεισμένο σε κλειστό χώρο. Δεδομένου του γεγονότος ότι το αυτοκίνητο εκτίθεται σε συλλογή τα τελευταία χρόνια, η RM Sotheby’s σημειώνει ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε μηχανικό έλεγχο πριν επιστρέψει στους δρόμους.

Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχει σημάδια εμφανούς φθοράς. Όχι μόνο το χρώμα φαίνεται απολύτως τέλειο, αλλά κι η καμπίνα δείχνει επίσης ολοκαίνουρια, ιδιαίτερα το ευπαθές alcantara που κοσμεί τα bucket καθίσματα και το τιμόνι. Υπενθυμίζουμε ότι η M3 CSL ζύγιζε 110 κιλά λιγότερο από την εργοστασιακή E46 M3, ενώ ο εξακύλινδρος κινητήρας S54B32 εφοδιάστηκε με νέους εκκεντροφόρους κι άλλη εισαγωγή, αυξάνοντας την ισχύ στους 360 ίππους και τη ροπή στα 370 Nm. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει επίσης από τα μοναδικά αεροδυναμικά βοηθήματα, τις ζάντες και την οροφή από ανθρακονήματα.

The post Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #27 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα