Αποκαλύφθηκε το μοντέλο slim του PlayStation 5

Η Sony αποκάλυψε ένα νέο, πιο λεπτό μοντέλο κονσόλας PlayStation 5, το PS5 Slim, το οποίο θα αντικαταστήσει το αρχικό PlayStation 5 όταν κυκλοφορήσει, αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Νοέμβριο.

“Καθώς πλησιάζει η περίοδος των γιορτών, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο PlayStation 5”, αναφέρει η ανακοίνωση. “Για την αντιμετώπιση των εξελισσόμενων αναγκών των παικτών, οι ομάδες μηχανικών και σχεδιαστών μας συνεργάστηκαν σε μια νέα μορφή που παρέχει μεγαλύτερη επιλογή και ευελιξία”.

Το νέο μοντέλο PlayStation 5 θα διαθέτει τις ίδιες προδιαγραφές με το τρέχον μοντέλο, αλλά θα διαθέτει προσαρτώμενη μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray και εσωτερικό δίσκο SSD 1 TB. Ο συνολικός όγκος της κονσόλας έχει μειωθεί πάνω από 30%, ενώ το βάρος του μοντέλου με μονάδα δίσκου είναι 18% μικρότερο και η κονσόλα digital ζυγίζει 24% λιγότερο.

Τέσσερα ξεχωριστά πάνελ καλυμμάτων συνθέτουν το εξωτερικό περίβλημα του νέου PlayStation 5, με το επάνω τμήμα να υιοθετεί μια «γυαλιστερή εμφάνιση», ενώ το κάτω μέρος διατηρεί ένα ματ φινίρισμα. Η αγορά της ψηφιακής έκδοσης προσφέρει επίσης τη δυνατότητα προσθήκης μονάδας δίσκου Ultra HD Blu-ray σε μεταγενέστερη ημερομηνία, για όσους θέλουν, η οποία θα πωλείται χωριστά έναντι €119,99.

Όσον αφορά την διάθεση των νέων μοντέλων PlayStation 5, και τα δύο θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ από τον Νοέμβριο, με την παγκόσμια κυκλοφορία τους να έρχεται “τους επόμενους μήνες”.

Ακολουθεί η τιμολόγηση για κάθε περιοχή:

ΗΠΑ

PS5 με μονάδα δίσκου Blu-ray Ultra HD – 499,99 USDΨηφιακή έκδοση PS5 – 449,99 USD

Ευρώπη

PS5 με μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray – 549,99 EURΨηφιακή έκδοση PS5 – 449,99 EUR

Ηνωμένο Βασίλειο

PS5 με μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray – 479,99 GBPΨηφιακή έκδοση PS5 – 389,99 GBP

Ιαπωνία

PS5 με μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray – 66.980 JPY (συμπεριλαμβάνεται ο φόρος)Ψηφιακή Έκδοση PS5 – 59.980 JPY (συμπεριλαμβανομένου του φόρου)

Μια οριζόντια βάση θα συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο του νέου PlayStation 5 όταν κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, αλλά όσοι θέλουν μια βάση για κάθετη τοποθέτηση, αυτό θα τους κοστίσει €29,99.

Μπορείτε να ρίξετε μια πιο αναλυτική ματιά στο νέο PlayStation 5, στο trailer παρακάτω.

The post Αποκαλύφθηκε το μοντέλο slim του PlayStation 5 first appeared on GameOver.

The post Αποκαλύφθηκε το μοντέλο slim του PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over