Διαθέσιμο το Those Who Remain

Ένας horror τίτλος για PC και κονσόλες.

Οι Wired Production και Camel 101 –publisher και developer αντίστοιχα- έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Those Who Remain, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του τίτλου για τις οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

"Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για το Those Who Remain, ξεκινώντας από μια πολύ απλή ιδέα: τη χρήση του φόβου για το σκοτάδι, για να δημιουργήσουμε και να χτίσουμε μια νέα

και τρομακτική μορφή πραγματικότητας", δήλωσε ο Lead Writer του τίτλου, Ricardo Cesteiro. "Ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα απολαύσουν να το δημιουργούν την δική τους ιστορία καθώς λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν από ό,τι κρύβεται στις σκιές."

“Το Those Who Remain έχει δημιουργηθεί με αγάπη από τα παθιασμένα και ταλαντούχα αδέλφια, τον Ρικάρντο και τον Μπρούνο, και η φροντίδα και η προσοχή που έχουν επενδύσει σε αυτό το παιχνίδι είναι εμφανής καθ 'όλη τη διάρκεια", δήλωσε ο Leo Zullo της Wired Productions. "Οι οπαδοί των ψυχολογικών θρίλερ θα απολαύσουν το αγχωτικό και τεταμένο παιχνίδι καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας και είμαι ενθουσιασμένος που μπορούμε να μοιραστούμε αυτήν την υπερφυσική εμπειρία με παίκτες σε όλο τον κόσμο".

Το Those Who Remain κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα