Νίκος Γαλανός για Μάρω Κοντού: «Βγαίνουμε αλλά δεν μιλάμε ποτέ για το παρελθόν και για το τι είχαμε κάνει τότε»

Για τη στενή φιλία που τον δένει με τη Μάρω Κοντού μίλησε ο Νίκος Γαλανός, επισημαίνοντας ότι οι δυο τους περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, χωρίς να μιλούν ποτέ για το παρελθόν.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time, ο ηθοποιός τόνισε ότι όταν κάποιος έχει ζωή και συνεχίζει να εργάζεται, δεν έχει ανάγκη να «κρατηθεί» από το παρελθόν, καθώς υπάρχει στο παρόν όπου υπάρχει και δημιουργεί.

«Με την Μαρούλα είμαστε φίλοι, μιλάμε, βγαίνουμε έξω, τρώμε… Ηλικιακά είμαστε… κοντοχωριανοί.

Δεν μιλάμε ποτέ για το παρελθόν και για το τι είχαμε κάνει τότε, αναφερόμαστε στο τώρα. ίσως να είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα, δηλαδή, αν κάποιος από το χώρο δυστυχώς κάποια στιγμή παροπλίστηκε, αυτός πιάνεται από το παρελθόν» είπε και πρόσθεσε:

«Αν στα 70, 80, 90 του, είναι παρών στον χώρο, εργάζεται, δεν το σκέφτεται, δεν του λείπει. Όταν σου λείπει κάτι, τότε το σκέφτεσαι. Αυτό είναι φυσιολογικό για κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι παροπλίστηκαν για διάφορους λόγους, να σκέφτονται το παρελθόν και να προσπαθούν να υπάρξουν, τουλάχιστον στο μυαλό τους, αλλά και στη φιλική τους σχέση, στην παρεούλα. Είμαστε κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με το παρελθόν, δεν μένουμε σε αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Σε αναμμένα κάρβουνα το Παλάτι μετά την επίσκεψη Χάρι και Μέγκαν στην Νιγηρία – Τι φοβάται ο βασιλιάς Κάρολος

Η Καίτη Γκρέυ γίνεται 100: Τα πρώτα χρόνια, ο έρωτας με τον Καζαντζίδη και η συνάντηση με τον Έλβις

Βασιλιάς Κάρολος: Αποκαλύφθηκε το εντυπωσιακό πορτρέτο του – Με κόκκινη στολή της Ουαλικής Φρουράς και με μια… πεταλούδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Γαλανός, Μάρω Κοντού, Βγαίνουμε,nikos galanos, maro kontou, vgainoume