Kας: «Ενθουσιασμένοι αλλά ήρεμοι»

Αναλυτικά τι είπε ο αμυντικός των «βίλανς»:

Για την κατάσταση της ομάδας: «Νομίζω ότι είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι, αλλά και αρκετά ήρεμοι ταυτόχρονα.

Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε τι διακυβεύεται, γνωρίζουμε προφανώς ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση, καθώς βρισκόμαστε στην τετράδα στο πρωτάθλημα και στον ημιτελικό μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κάτι που είναι φανταστικό και αποτελούσε στόχο μας στο ξεκίνημα της σεζόν.

Πλέον είμαστε εδώ, τρία παιχνίδια απομένουν και είμαστε τέταρτοι. Είναι πολύ καλό, αλλά υπάρχουν πολλά να διεκδικήσουμε

ακόμα».

Για το γκολ του στα προημιτελικά με τη Λιλ: «Ήταν μια μεγάλη στιγμή. Όταν έκανα το σουτ και μπήκε μέσα, σκέφτηκα ”πάμε ξανά” γιατί είχαμε μια μικρή περίοδο στο που κάναμε αντεπιθέσεις. Και μετά επέστρεψα προς το κέντρο, ενθουσιασμένος και σκεφτόμουν ”μόλις σκόραρα”!

Όταν το ξαναβλέπω τώρα, προφανώς ήταν μια σημαντική στιγμή, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ».

Για την ευρωπαϊκή πορεία και τις έξι εντός έδρας νίκες στη διοργάνωση: «Νομίζω ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ που είμαστε. Πιστεύω ότι αξίζουμε να είμαστε στους ημιτελικούς, δεν φτάνεις εκεί από τύχη, είσαι εκεί γιατί αξίζεις να είσαι.

Νομίζω ότι ο προπονητής ήταν βασικό μέρος όλου αυτού, καθώς ήταν πολύ απαιτητικός από εμάς.

Όπως έχω πει, δεν έχουμε πραγματικά τεράστιο ρόστερ, επομένως όλοι είχαμε το μερίδιο των αγώνων που μας αναλογεί, το περάσαμε πολύ καλά και είμαστε σε εξαιρετική θέση».

Για τον Ρόμπιν Όλσεν: «Ο Ρόμπιν είναι ένας πραγματικά έμπειρος παίκτης, o Έμι είναι το νούμερο 1 στον κόσμο, αλλά ο Ρόμπιν είναι φανταστικός και έχει τεράστια εμπειρία για να παίξει. Ξέρει ότι είναι έτοιμος, θα είναι ωραία να τον βλέπουμε στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα