Ποστέκογλου: “Ποτέ δεν κατάλαβα όσους θέλουν να χάσει η ομάδα τους”

Η Τότεναμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι (14/5 στις 22.00 από τα κανάλια Novasports), σε ένα παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου αποτελεί το τελευταίο σημαντικό εμπόδιο στο δρόμο των “Πολιτών” προς την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου. Σε περίπτωσης νίκης, “κλειδώνει” την πρωτιά, ενώ ενδεχόμενη απώλειά της σημαίνει ότι η “αιώνια” αντίπαλος των “πετεινών” Άρσεναλ θα είναι πρώτη και ίσως να στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά το 2004.

Αυτό

το γεγονός έχει βάλει ορισμένους φίλους της Τότεναμ σε σκέψεις, καθώς η τελευταία εικόνα που θα ήθελαν να δουν είναι την Άρσεναλ να σηκώνει την κούπα. Μάλιστα, η ιδέα της ήττας δεν δείχνει να κακοφαίνεται σε μια μεγάλη μερίδα οπαδών. Φυσικά, αυτ όείναι κάτι που δεν θέλει ούτε να ακούει ο Άγγελος Ποστέκογλου όπως ξεκαθάρισε κατηγορηματικά στην συνέντευξη Τύπου.

“Καταλαβαίνω την αντιπαλότητα. Ήμουν μέρος μιας εκ των σπουδαιότερων στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια με τη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς. Αλλά ποτέ δεν κατάλαβα και ούτε πρόκειται αυτόν που θέλει να χάσει η ομάδα του. Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο. Δεν είναι αυτό που αγαπώ στο παιχνίδι. Πιστεύω πως το 100% των οπαδών μας θέλει να κερδίσουμε τη Σίτι, αλλά καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι επιτρέπεται να αισθάνονται όπως θέλουν”.

“Δεν έζησα ποτέ τη ζωή μου παίρνοντας ευχαρίστηση από τη δυστυχία των άλλων. Η πραγματική επιτυχία μοιάζει με τρόπαια. Οτιδήποτε ενδιάμεσο ό,τι κι αν είναι, δεν με αφορά. Τι πιστεύεις ότι θα συμβεί; Τι πιστεύεις ότι θα κάνουμε ως ομάδα; Δεν θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε; Είναι απλό και δεν με αφορά τι πιστεύουν οι άλλοι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα