Αυτούς σκέφτεται ο Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός – Οι σίγουροι και το μεγάλο ερώτημα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας για την 9η και προτελευταία αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των play off της Super League με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του.

Σε ένα ντέρμπι που οι δύο ομάδες προσεγγίζουν από διαφορετική σκοπιά, αναμένεται

το τρίποντο και το ποιος θα το κατακτήσει, να παίξει καθοριστικό ρόλο στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Μέσα από την τελευταία προπόνηση του δικεφάλου του βορρά, ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε αρκετές από τις σκέψεις του αναφορικά με την κατάρτιση του αρχικού σχήματος που θα παραταχθεί ενάντια στο σύνολο του Φατίχ Τερίμ.

Αυτούς σκέφτεται ο Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός – Οι σίγουροι και το μεγάλο ερώτημα

Το μεγάλο ερώτημα που φαίνεται να επικρατεί στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η διαχείριση των παικτών του που θα δώσουν (συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), τρία παιχνίδια σε δέκα ημέρες, που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ζητούμενο για τον 55χρονο προπονητή είναι να παραμείνει το έμψυχο υλικό του όσο πιο φρέσκο γίνεται ενώ πάντα στην εξίσωση μπαίνει και ο κίνδυνος απώλειας των Μπάμπα Ράχμαν, Γιόνι Ότο, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, Στέφαν Σβαμπ, Μπράντον Τόμας και Κίριλ Ντεσπόντοφ που αν αντικρίσουν κίτρινη κάρτα θα λείψουν από την τελευταία αγωνιστική και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη.

Κάπως έτσι, για το ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός, ο Λουτσέσκου ετοιμάζει τον Κοτάρσκι κάτω από την εστία, με τον Σάστρε να είναι το φαβορί για το δεξί άκρο της άμυνας και τους Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα να είναι οι σίγουροι για την αμυντική γραμμή.

Στα χαφ, ο Μεϊτέ φαντάζει δεδομένο πως θα ξεκινήσει, με τον φορμαρισμένο το τελευταίο χρονικό διάστημα, Στέφαν Σβαμπ να έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Οζντόεφ για να βρεθεί δίπλα του.

Από εκεί και πέρα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον και Ντεσπόντοφ να διεκδικούν δύο θέσεις στην 11αδα και τον Γιάννη Κωνσταντέλια να αγωνίζεται σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Τέλος και όσον αφορά τη γραμμή κρούσης, ο Μπράντον Τόμας είναι ο επικρατέστερος για να πάρει φανέλα βασικού ως φορ.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα