Ο όμιλος Σαράντη και το STR8 στηρίζουν τον Σύλλογο Παναθηναϊκός AμεΑ

Ο όμιλος Σαράντη και το brand ανδρικής περιποίησης STR8 θα στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Παναθηναϊκός ΑμεΑ κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2023 – 2024. Ο όμιλος Σαράντη και το STR8 αναγνωρίζουν τη σημασία του έργου αυτού και προσφέρουν τη στήριξή τους για την προώθηση των αξιών αυτών μέσω του αθλητισμού.

Ο Σύλλογος Παναθηναϊκός

ΑμεΑ είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στην προώθηση του αθλητισμού μεταξύ ατόμων με αναπηρία και την προώθηση των αξιών της κοινωνικής συμμετοχής και αλληλεγγύης.

«Ο όμιλος Σαράντη, πιστός στην αφοσίωσή του προς την κοινωνική ευαισθησία, βρίσκεται πάντοτε δίπλα σε ευπαθείς ομάδες και φορείς που χρήζουν υποστήριξης. Η δέσμευσή μας προς την κοινωνία εκφράζεται μέσω ποικίλων πρωτοβουλιών και συνεργασιών που στοχεύουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής για όσους έχουν ανάγκη. Μέσα από αυτήν τη στρατηγική συνεργασία, ο όμιλος Σαράντη και το STR8 ενισχύουν τις προσπάθειες του Συλλόγου για την προώθηση της κοινωνικής συμπερίληψης και την παροχή υποστήριξης προς όσους τη χρειάζονται», αναφέρει η εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα