Το Kaizen Foundation εγκαινιάζει τη δράση του στη Ρουμανία

Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, το Kaizen Foundation ολοκληρώνει έργο αξίας 350.000 ευρώ στη Ρουμανία, σε νοσοκομείο που περιθάλπει περισσότερα απο 30.000 παιδιά κάθε χρόνο.

To Kaizen Foundation εγκαινίασε τη δράση του στη Ρουμανία, με πρώτο έργο την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και του εκσυγχρονισμού της Πτέρυγας Αυξημένης Φροντίδας για παιδιά έως τριών ετών του Παιδιατρικού Νοσοκομείου

του Πιτέστι. Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Γιατροί για τη Ρουμανία».

Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο, εξυπηρετεί όχι μόνο το Πιτέστι, αλλά και τις όμορες περιοχές Άρτζες, Βάλτσεα και Νταμπόβιτσα. Το έργο αποτελεί την πρώτη ανακαίνιση της μονάδας αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου από την ίδρυσή του, πριν 40 χρόνια. «Είμαστε πολύ περήφανοι που η δεύτερη πρωτοβουλία μας, σε τόσο σύντομο διάστημα, αφορά σε ένα ολοκληρωμένο έργο, αυτή τη φορά στη Ρουμανία.

Η συγκίνησή μας που βλέπουμε τη νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο του Πιτέστι, είναι μεγάλη, όπως και η δύναμη που παίρνουμε για να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ζέση το έργο του Kaizen Foundation», σημείωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος του Kaizen Foundation.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kaizen Foundation, Ρουμανία,Kaizen Foundation, roumania